تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰

تجلیل از آقای گل در جدال با پرسپولیس

باشگاه فوتبال پرسپولیس، در جریان بازی تدارکاتی با شهرداری آستارا، از فرشاد پیوس، اسطوره سرخپوشان تقدیر کرد.

تجلیل از فرشاد پیوس در بازی با پرسپولیس

اقتصاد۲۴- باشگاه پرسپولیس طبق رسم چند وقت اخیر خود، این بار در حاشیه جدال تدارکاتی با شاگردان پیوس، از اسطوره این باشگاه تقدیر کرد.

پرسپولیس امروز در دومین دیدار دوستانه خود پیش از تقابل با الهلال عربستان به مصاف شاگردان فرشاد پیوس رفت. آقای گل چند دوره باشگاه پرسپولیس که اکنون هدایت شهرداری آستارا در لیگ آزادگان را برعهده دارد، پیش از شروع این جدال از سوی یحیی گل‌محمدی و افشین پیروانی مورد تقدیر قرار گرفت و پیراهن شماره ١٧ دوران بازیگری‌اش به وی اهدا شد.


بیشتر بخوانید: برد قاطعانه پرسپولیس مقابل حریف لیگ یکی


پرسپولیس در این بازی تدارکاتی با سه گلی که رضا اسدی (٢گل) و امید عالیشاه به ثمر رساندند، شاگردان فرشاد پیوس را بدرقه کردند. شاگردان یحیی گل‌محمدی در آخرین بازی تدارکاتی خود پیش از تقابل با الهلال برابر سپاهان قرار خواهند گرفت. این تیم در اولین بازی آماده‌سازی خود مقابل پیکان به تساوی یک- یک دست یافته بود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار