تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۰

پرونده متهمان واکسن تقلبی کرونا با ۱۱۰ شاکی

جلسه رسیدگی به اتهامات چهار متهم پرونده واکسن‌های تقلبی کرونا در دادگاه کیفری یک البرز برگزار شد.

پرونده متهمان واکسن تقلبی کرونا

اقتصاد ۲۴- نخستین نشست رسیدگی به اتهامات چهار متهم پرونده واکسن‌های تقلبی کرونا به ریاست قاضی حسین اعظمی چهاربرج در دادگاه کیفری یک استان البرز برگزار شد.

ساسان علی رمجی نماینده دادستانی کرج با قرائت کیفرخواست متهمان این پرونده یعنی مهرداد بهاری، بهزاد میرزایی، شهاب آیرملو، مهدی حاتم آبادی فراهانی خواستار اشد مجازات برای آن‌ها شد.

او با قرائت کیفرخواست، اتهام مهرداد بهاری را مشارکت در کلاهبرداری شبکه ای، توزیع واکسن تلقبی کرونا و خیانت در امانت گفت: نماینده دادستان همچنین اتهامات سایر متهمان را به ترتیب برای بهزاد میرزایی، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای، توزیع واکسن تقلبی کرونا و جعل مهر مرکز شهید بهشتی و استفاده از آن شهاب آیرملو، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای، توزیع واکسن تقلبی کرونا و تاسیس موسسه و مرکز تزریقات برای تزریق واکسن کرونا، مهدی حاتم آبادی فراهانی، معاونت در کلاهبرداری شبکه‌ای و توزیع واکسن تقلبی کرونا برشمرد.

علی رمجی، نماینده دادستانی کرج گفت: مهرداد بهاری متهم ردیف اول که کارمند بخش خدمات بیمارستان کوثر بوده و دسترسی به پوکه‌های ویال واکسن کرونا را داشته است، با توجه به نبود نظارت کافی حراست بیمارستان برای اجرای عملیات امحای ویال‌ها، اقدام به خارج کردن ویال‌ها نموده و بعد از تهیه دستگاه پلمب، آب مقطر و داروی متوکاربامول اقدام به تهیه واکسن تقلبی و فروش آن‌ها به بهزاد میرزایی می‌کند.


بیشتر بخوانید:طرح واکسیناسیون ۱۰۰ هزار نفری در فرهنگسرای بهمن شروع شد


نماینده دادستانی کرج افزود: متهم میرزایی ویال‌های واکسن تقلبی کرونا را که هر ویال شامل ۱۰ دوز واکسن بوده را به مبلغ سیزده میلیون تومان از متهم ردیف اول خریداری کرده و با مبالغی بالاتر از چهل و پنج میلیون تومان می‌فروخته است، حجم مبادلات نشان می‌دهد او بیش از ۱۸ میلیارد کسب کرده و مبلغ ۵ میلیارد و چهارصد میلیون تومان به حساب متهم ردیف اول واریز کرده است.

نماینده دادستان عمومی و انقلاب کرج در خصوص اتهامات شهاب آیرملو که پزشک عمومی بوده است گفت: شهاب آیرملو نیز با وجود مسئولیت پزشکی، ۸۰۰ دوز واکسن تقلبی کرونا را به مبلغ ۴ میلیون و پانصد هزار تومان خریداری و به مبلغ ۵ میلیون و پانصد هزار تومان تا ۶ میلیون تومان فروخته است و بیش از هشتصد میلیون تومان درآمد نامشروع داشته است.

او در خصوص اتهام دیگر متهم این پرونده نیز افزود: حاتم آبادی فراهانی در ازای تزریق هر دوز واکسن تقلبی کرونا مبالغی در حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان دریافت می‌کرده و همچنین حساب بانکی خود را در اختیار بهزاد میرزایی قرار داده بود.

نماینده دادستان عمومی و انقلاب کرج از وجود ۱۱۰ شاکی در این پرونده خبر داد و گفت: با توجه به خدشه وارد شدن به اعتماد عمومی به وزارت بهداشت خواستار اشد مجازات و تعیین مجازات تکمیلی شد.

یکی از متهمان با اشاره به واکسیناسیون خود و خانواده وی توسط این گروه گفت: محل واکسیناسیون محافظت شده و با حضور نیروی نگهبانی بوده و ظواهر همه چیز را درست نشان می‌داد.

در این جلسه تعدادی از شاکیان پرونده با بیان دلایل و نحوه خرید واکسن از متهمان از اعتماد به نظام پزشکی یکی از متهمان و کارت واکسیناسیون گفته و خواستار احقاق حقوق خود شدند.

حسین اعظمی چهار برج مستشار دادگاه کیفری یک استان البرز نیز درباره روند رسیدگی به این پرونده با گردش بیش از ۲۸ میلیارد تومانی گفت: بر اساس آنچه که در کیفرخواست ذکر شده است در اوج شیوع ویروس کرونا تعدادی از ویال‌های واکسن کرونا از یکی از بیمارستان‌های کرج خارج شده بود و با یک داروی دیگری پر شده و به تعدادی از هم وطنان تزریق کرده بودند که پس از کشف موضوع و دستگیری متهمان، پرونده در دادسرا با عنوان کلاهبرداری شبکه‌ای منجر به صدور کیفر خواست شد که اولین جلسه آن برگزار شد.

او افزود: در این جلسه تمام دفاعیات متهمان شنیده شد و ادله اعلامی دادسرای کرج مورد بررسی قرار گرفت، در صورتی که نیاز به تحقیقات و بررسی تکمیلی نباشد پس از شور، تصمیم گیری نهایی در این مورد در مهلت قانونی اتخاذ خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پرهیز از طمع به اموال دیگران، ثروتی حاضر و نقد!

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره