تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

معاون سرکرده داعش دستگیر شد

نخست وزیر عراق امروز (دوشنبه) از دستگیری معاون سرکرده گروه تروریستی داعش در خارج از مرز‌های این کشور خبر داد.

معاون سرکرده داعش

اقتصاد ۲۴- «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق امروز در توئیتی نوشت که نیرو‌های امنیتی عراق «سامی جاسم» جانشین ابوبکر البغدادی سرکرده به هلاکت رسیده داعش را دستگیر کردند.

در این توئیت آمده است: درحالی که چشمان تیزبین دلاوران ما در نیرو‌های امنیتی برای حفاظت از انتخابات بیدار بود، بازوی اصیل آن‌ها در سرویس اطلاعاتی یکی از دشوارترین عملیات اطلاعاتی را در خارج از مرز‌ها برای دستگیری سامی جاسم، ناظر مالی داعش و معاون ابوبکر بغدادی سرکرده به هلاکت رسیده گروه تروریستی داعش اجرا کردند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار