تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰

بازدید مدیرعامل و عضو هیأت مدیره آتیه صبا از انبارهای عمومی گمرک تهران

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به همراه عضو هیات مدیره و معاونان آن شرکت از شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی بازدید کرد.

آتیه صبا

اقتصاد ۲۴-  دکتر حسن تاجیک مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به همراه سید علیرضا میرنیا عضو هیات مدیره و معاون امور اقتصادی و نرگس یزدانیان معاون نظارت بر شرکت ها و با همراهی حمیدرضا کیامنفرد مدیر عامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران با حضور در شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی تهران، ضمن دیدار با سیامک حسنی مدیرعامل آن شرکتاز محوطه‌های عملیاتی و همچنین نحوه نگهداری و تخلیه و بارگیری کالاهای عمومی و کانتینری در شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی تهران بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید و در نشست مشترک، مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران ضمن خیرمقدم به مدیرعامل و معاونان هلدینگ آتیه صبا به منظور حضور در بزرگترین مرز زمینی کشور و بیان توسعه فعالیت های گمرکی و غبر گمرکی، گفت: در راستای توسعه سهم بازار، شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران در حال حاضر در ۴۷ نقطه گمرکی مستقر شده است که تعداد ۹ نقطه آن از جمله قم، تبریز، خوی، دوغارون، ماهیرود، زاهدان، اراک،سنندج، اصفهان و باشماق در طول یک‌سال گذشته با استفاده از ظرفیت ها و منابع داخلی با کمترین هزینه و افزایش درآمدزایی و سوددهی صورت گرفته است.

کیامنفرد با اشاره به حضور شرکت در سه گمرک مرزی پرویزخان، تمرچین و رازی در روزهای آتی، افزود: طرح جامع بازاریابی و توسعه برنامه های بازاریابی در راستای تدوین سند برنامه استراتژیک در دست اقدام می باشد. چراکه باید مجموعه انبارهای عمومی بر اساس اصول مدیریتی و حاکمیت شرکتی به منظور رقابت با رقبا اصلی در کسب سهم بازار مدیریت شود.

نایب رییس هیات مدیره شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران با تاکید بر مدیریت و کنترل هزینه ها در چارچوب بودجه مصوب سال از سوی شرکت ها و شعب تابعه، افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته در حوزه عملیات شرکت از جمله اصلاح کدهای تعرفه و ابلاغ آن از ابتدای سال، تدوین فرایندهای عملیاتی، برنامه نویسی سامانه جدید عملیات شرکت با بهره گیری از ظرفیت داخلی، فعال سازی واحد HSE و ارتقاء بودجه آن و… از جمله اقدامات موثری است که در سنوات گذشته مغفول مانده بود و نتایج این اقدامات به حمد الله کمک شایانی به افزایش درآمدزایی و ایجاد شفافیت درآمدی خواهد شد.

کیامنفرد ضمن پیگیری طرح مشوق‌های بازنشستگی کارکنان شرکت از مدیر عامل هلدینگ آتیه صبا، اظهار داشت: ساماندهی اعضاء هیات مدیره شرکت های تابعه از بدنه کارشناسی این شرکت نیازمند حمایت آن هلدینگ می باشد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به نمایندگی از بازنشستگان معزز کشوری به عنوان صاحبان سهام این هلدینگ، ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در راستای شفافیت و افزایش درآمدزایی در مجموعه انبارهای عمومی و خدمات گمرکی، گفت: تعمیم اقدامات مناسب در تمامی شرکت ها و شعب تابعه باید در دستور کار قرار گیرد.

دکتر تاجیک با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت های خالی و مغفول مانده از انبارها در شرکت ها و شعب تابعه و توسعه انبارداری نوین و بهره گیری از تمامی فضای عملیاتی انبارها، ادامه داد: از آنجایی که ۷۰ درصد قیمت تمام شده ارائه خدمات را حقوق و دستمزد کارکنان تشکیل می دهد، لذا حجم هزینه های عملیاتی باید با حجم عملیات مجموعه انبارهای عمومی مطابقت داشته باشد؛ چراکه این مسئله همراه مورد تاکید این هلدینگ بوده است.

مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا، با اشاره به استقرار مجموعه انبارهای عمومی در شعب جدید عملیاتی، افزود: بر اساس تکلیف مقرر شده در مجمع عمومی سال مالی گذشته، ساماندهی و سازماندهی منابع انسانی و چابک سازی شرکت با حجم عملیات و همچنین توسعه برنامه های بازاریابی و راه اندازی مدیریت ارتباط با مشتریان، باید در دستور کار شرکت قرار گرفته و گزارش اقدامات آن ارائه شود.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی تهران گزارشی از آخرین وضعیت و روند درآمدزایی، مدیریت هزینه ها، عملیات شرکت ها و شعب تابعه و … به مدیرعامل و معاونان هلدینگ آتیه صبا ارائه داد.

گفتنی است، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا به همراه معاونان این هلدینگ از محوطه‌های عملیاتی و همچنین نحوه نگهداری و تخلیه و بارگیری کالاهای عمومی و کانتینری در شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی تهران بازدید کردند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی اضافه شد

قیمت کیوی در آستانه ۲۰۰ هزار تومان

واکنش دنیامالی به غیبت در انتخابات فدراسیون فوتبال

فیلم/شباهت برنامه تازه گلزار و یکی از سکانس‌های بازیگری‌اش

دیدار تخت‌روانچی با قرقاش در ابوظبی + عکس

قانون جدید فوتبال: وقت‌تلف‌کردن دروازه‌بان = کرنر برای حریف

جایزه عصر تراکنش به «سککوک» اهدا شد

فیلم/ تصاویر جالب از تجهیز پلیس راهور به پهپاد

پرسپولیس شاکی شد

عکس/ ایلان ماسک برای چهاردهمین بار پدر شد

اینفانتینو: ترامپ از من نخواست روسیه را به جام جهانی برگردانم

فیلم‌ها تا ساعت ۲ بامداد اکران می‌شود

فیلم/ طیب‌‌نیا از دولت رفته است؛ دولت فرمانده اقتصادی ندارد

این متهم معاملات خودرو به اعدام محکوم شد

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

خبر مهم وزیر صمت درباره روند توزیع کالابرگ

تاثیر دورهمی‌های خانوادگی بر آرامش روانی

عکس/ تحقیر و تمسخر زلنسکی در شبکه‌های اجتماعی

فیلم/ ترور دو نیروی بسیجی طرح امنیت در سراوان

قیمت جدید دام زنده امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد

منیزیم در کدام مواد غذایی است؟

تشکر زلنسکی از ترامپ و آمریکا

فیلم/ توقیف کشتی اسرائیلی در تنگه هرمز توسط سپاه

فیلم/ کل کل علی فروتن و جناب‌خان سر دو لایه کردن توپ فوتبال

چگونه مادری شاداب‌ باشیم؟

خروج شرکت‌های بزرگ راهکاری برای کاهش بحران مسکن در تهران

فیلم/ آغاز اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از ساعت ۱۷ امروز

نمایی غمبار از گورستان ۱۲۵ ساله امامیه

بهترین شغل مرتبط با هوش مصنوعی در آینده چیست؟

اینفوگرافی/ ضعف مدیریتی دلیل اصلی خاموشی‌های اخیر

زشت‌ترین موبایل سال ۲۰۲۵ را بشناسید+ عکس

عکس/ نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت

قتل بی‌رحمانه همسر با گوشت کوب چوبی

معرفی خودرو ماکسیما نسل جدید نیسان سنترا یا آلتیما + عکس

تهرانی‌ها آماده یخبندان و سرمای شدید باشند

صفرتاصد پذیرش تحصیلی آلمان (✅ شرایط کارشناسی و ارشد ۲۰۲۵)

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

میشه بشه ادامه کودکی فرزندان محک...

عکس/ قابی دیده نشده از مهدی پاکدل در کنار بهنوش طباطبایی

جهش قیمت میم کوین‌ها پس از تنش ترامپ و زلنسکی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ اروپایی جمیله ۵۳ سال پیش با لباس رنگارنگ

ارزش سهام عدالت امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳+ جدول

داوران دیدار استقلال و النصر مشخص شد

نتیجه واگذاری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ استقراض بیشتر دولت است

ایران بناچار با تخفیف‌های بیشتری به چینی‌ها نفت فروخت

عکس/ نمایی باورنکردنی از ۶۴ سال پیش فرودگاه کرمانشاه

تکرار اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه ترکیه در دوران پسااسد

هر لیتر بنزین ۴۶ هزار تومان!