تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

نفت باز هم گران شد

به نقل از رویترز نوشت: با پیش بینی اینکه اوپک پلاس، همچنان روند کنونی افزایش محدود قیمت نفت ادامه خواهد یافت، قیمت نفت در آخرین روز کاری بازار‌های جهانی به ۸۴.۳۸ دلار در هر بشکه رسید.

نفت باز هم گران شد

اقتصاد ۲۴- با پیش بینی اینکه کشور‌های عضو اوپک و هم پیمانانشان موسوم به اوپک پلاس، همچنان به روند کنونی افزایش محدود نفت ادامه خواهند داد، قیمت نفت در آخرین روز کاری بازار‌های جهانی افزایش یافت.

با این حال، متوسط قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا طی هفته گذشته پس از اینکه در روز دوشنبه به بالاترین رقم در چند سال گذشته رسیدند، کاهش یافت.

هر بشکه نفت برنت با ۶ سنت افزایش ۸۴.۳۸ دلار فروخته شد درحالی که نفت خام آمریکا با ۷۶ سنت افزایش ۸۳.۵۷ دلار معامله شد.

جان کیلداف، تحلیلگر بازار گفت: «درحالی که احتمال دارد، نفت بیشتری از ایران به بازار وارد شود، به نظر می‌رسد که اوپک پلاس تولید خود را بیش از این افزایش ندهد.»


بیشتر بخوانید: ریسک تولیدکنندگان اوپک پلاس برای بالاتر رفتن قیمت نفت


از چهارشنبه گذشته قیمت‌ها پس از انتشار گزارش افزایش ذخایر نفت خام آمریکا به میزان ۴.۳ میلیون بشکه تحت فشار قرار گرفت.

ایران اعلام کرده است، مذاکرات در مورد توافق هسته‌ای از پایان نوامبر آغاز خواهد شد و این به این معناست که یک گام به افزایش صادرات نفت نزدیک‌تر شده‌ایم.

قیمت نفت خام با بهبود وضعیت اقتصادی کشور‌ها از بحران کرونا، افزایش یافت، اما قیمت‌ها هفته گذشته در مسیر کاهش قرار گرفتند، به طوری که نفت برنت اولین کاهش هفتگی در دو ماه گذشته را ثبت کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار