تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰

انهدام باند قاچاق دختران در آذربایجان غربی

سر شبکه قاچاق دختران و زنان ایرانی به یکی از کشور‌های منطقه جهت فحشاء و هدایت و پشتیبانی از گروه‌های همجنس گرایی که تحت حمایت سرویس‌های اطلاعاتی فرا منطقه‌ای فعالیت می‌کردند طی عملیات پیچیده و چند لایه اطلاعاتی برون مرزی در تور اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان آذربایجان غربی گرفتار شدند.

انهدام باند قاچاق دختران

اقتصاد۲۴-  سرشبکه قاچاق دختران در آذربایجان غربی منهدم شد. در این اطلاعیه که به شهر محل فعالیت این شبکه اشاره نشده است آمده است، این شبکه با کشورهای همسایه در ارتباط بوده و شعاع فعالیت آن در تمام سطح کشور بوده است.


بیشتر بخوانید: قاتل فراری پس از ۱۳سال در یزد دستگیر شد


در بخشی از این اطلاعیه آمده است، در ظلل توجهات حضرت ولی عصر سر شبکه قاچاق دختران و زنان ایرانی به یکی از کشورهای منطقه جهت فحشاء و هدایت و پشتیبانی از گروه‌های همجنس گرایی که تحت حمایت سرویس‌های اطلاعاتی فرا منطقه‌ای فعالیت می‌کردند طی عملیات پیچیده و چند لایه اطلاعاتی برون مرزی در تور اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان آذربایجان غربی گرفتار شدند. آذربایجان غربی با سه کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان نزدیک هزار کیلومتر مرز مشترک دارد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار