تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰

دختر شایسته هندوستانی، مرگش را پیش بینی کرد! +عکس

دختر شایسته هندوستان چند روز قبل از مرگش با انتشار یک پست این موضوع را پیش بینی کرده بود.

دختر شایسته هندوستانی

اقتصاد ۲۴- دختر شایسته هندی که چهار روز قبل از تصادف مرگبارش، مرگش را با انتشار یک پست در صفحه اینستاگرامش پیش بینی کرده بود، به سوژه رسانه‌ها تبدیل شده است. «انسی کبیر» دختر شایسته ایالت کرالا در سال ۲۰۱۹ و دختر شایسته جنوب هند در سال ۲۰۲۱ روز چهارشنبه در یک تصادف شدید جان خود را از دست داد. این در حالی بود که خانم کبیر چهار روز قبل از مرگش با انتشار یک پست در صفحه اینستاگرامش نوشته بود: "وقت رفتن است. "

بنا به گزارش رسانه‌های هند خانم کبیر در یکی از اتوبان‌های این کشور به همراه دکتر «آنجانا شاجان»، نفر اول مسابقه و دو نفر دیگر سوار بر خودرو بودند که دچار حادثه تصادف شدند. بنا به این گزارش در حالی که خانم کبیر قصد داشت از برخورد خودروی خود با یک موتورسیکلت جلوگیری کند، ماشین وی منحرف و با یک درخت برخورد کرد. هر دو چهره مشهور در این تصادف در دم جان باختند. مرگ هر دو در بیمارستان مورد تایید قرار گرفت. دو سرنشین دیگر خودرو که به شدت مجروح شدند؛ تحت مداوا قرار دارند.


بیشتر بخوانید: جنجال ازدواج آیشواریا با یک درخت!


آخرین پست برنده امسال دوشیزه جنوب هند که ویدئویی با عنوان «زمان رفتن است» بود اکنون مورد توجه طرفداران و کاربران قرار گرفته است. برخی طرفداران کبیر اظهار داشتند که او با این پست مرگش را پیش بینی کرده بود.

گفتنی است؛ انسی کبیر از علاقمندان به طبیعت و سفر بود که اغلب تصاویری از مناظر گوناگون را در صفحه اینستاگرامش با طرفداران خود به اشتراک می‌گذاشت.

دختر شایسته هندوستانی، مرگش را پیش بینی کرد!

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار