تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰

رای به قصاص نفس یک محیط‌بان صادر شد

رای قصاص به نفس یک محیط بان توسط شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان کرمانشاه صادر شد.

محیط‌بان

اقتصاد ۲۴- در جریان رسیدگی به پرونده محیط‌بان برومند نجفی که مردادماه سال گذشته، در حادثه درگیری میان عده‌ای مظنون به شکار غیرمجاز و محیط بانان در منطقه بیستون کرمانشاه، منجر به کشته‌شدن یکی از شکارچیان شده بود، رای قصاص نفس این محیط بان توسط شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان کرمانشاه صادر شد.

سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرده است از تمامی مجاری قانونی پیگیر وضعیت این محیط‌بان خواهد بود و اخبار و اطلاعات تکمیلی از طریق روابط عمومی این سازمان به منتشر خواهد شد.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار