تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰

دعوای دو دانش‌آموز، به تیراندازی و قتل کشید

فرماندار شهرستان حمیدیه گفت: درگیری روز گذشته دو دانش‌آموز امروز منجر به تیراندازی بین طرفین و کشته شدن یکی از دانش‌آموزان شد.

تیراندازی و قتل

اقتصاد ۲۴- شاهین هاشمی فرماندار شهرستان حمیدیه پیش از ظهر امروز در اهواز، در رابطه با علت کشته شدن دانش‌آموز یکی از روستاهای مسیر خسرج حمیدیه، اظهار کرد: روز گذشته در مسیر مدرسه بین دو دانش آموز از دو طایفه از روستاهای شیخ طعمه و حویش درگیری اتفاق می‌افتد که با وساطت بزرگان مشکل حل می‌شود.

وی با بیان اینکه این دو نفر دانش‌آموزان مقطع متوسطه بودند، افزود: اما امروز بار دیگر این درگیری تکرار می‌شود که منجر به تیراندازی بین طرفین شد.


بیشتر بخوانید: مرگ جوان ۱۷ساله با شلیک گلوله


فرماندار شهرستان حمیدیه گفت: پس از این درگیری دو نفر مجروح شدند که بلافاصله به بیمارستان محلی حمیدیه منتقل شدند و پس چند دقیقه یکی از این دو نفر که دانش آموز بود فوت شد.

هاشمی بیان کرد: گفته می‌شود دانش‌آموز فوت شده با تیر عموی دانش‌آموز طرف درگیری کشته شده است.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار