تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰
مدیرعامل بانک رفاه کارگران:

اقدامات این بانک در زمینه ترویج اقامه نماز گسترده بوده است

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: اقدامات این بانک در سال‌های اخیر در زمینه ترویج اقامه نماز بسیار گسترده و قابل توجه بوده است و در حال حاضر به عنوان یکی از دستگاه‌های برتر کشور در این بخش شناخته می‌شود.

بانک رفاه

  اقتصاد ۲۴ -به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، اسماعیل لله‌گانی با بیان این مطلب در ششمین جلسه شورای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با موضوع "ارائه راهکار‌های خلاقانه و مبتکرانه در زمینه ترویج اقامه نماز" با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور، دکتر عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونین و مشاورین ایشان و روسای دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارتخانه در محل شیرخوارگاه و خانه نوباوگان شبیر برگزار شد، افزود: اقدامات سال‌های اخیر بانک رفاه کارگران در زمینه ترویج اقامه نماز، باعث شده است تا این بانک در سه دوره به عنوان بانک و دستگاه اجرایی برتر استان تهران در این بخش شناخته و معرفی شود.

وی به اقدامات بانک رفاه کارگران در زمینه ترویج اقامه نماز پرداخت و گفت: از جمله این اقدامات می‌توان به تشکیل کارگروه مجازی، برگزاری جلسات هم‌اندیشی، تولید پادکست‌های تبلیغی، برگزاری مسابقه‌های کتاب‌خوانی و نقاشی، برگزاری جلسات تخصصی، تشکیل شورای رسانه‌ای و. با موضوع اقامه نماز، اشاره کرد.
لله گانی در پایان از "راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی" تحت عنوان راهکاری موثر در زمینه ترویج اقامه نماز نام برد و گفت: با راه‌اندازی این تلویزیون، می‌توان برنامه‌های ترویجی در زمینه اقامه نماز را بر بستر اینترنت پیش برد.

منبع: پرتال بانک رفاه

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار