تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰

دستگیری ۱۵ مظنون به قاچاق مهاجران در اتریش

مقامات اتریش از دستگیری ۱۵ مظنون به قاچاق مهاجران خبر دادند.

قاچاق مهاجران در اتریش

اقتصاد ۲۴-مقامات اتریش روز گذشته (شنبه) اعلام کردند که ۱۵ مظنون به قاچاق مهاجران سوری، لبنانی و مصری به این کشور را دستگیر و ۱۴ وسیله نقلیه که برای انتقال آن‌ها استفاده می‌شد، توقیف کرده اند.

پلیس اتریش اعلام کرد: ماه گذشته تحقیقاتی در مورد یک باند قاچاق که مهاجران را از مرز صربستان-مجارستان از طریق اسلواکی و جمهوری چک به شمال شرق اتریش قاچاق می‌کردند، آغاز شد.

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ۱۵ قاچاقچی مظنون که از شهروندان مولداوی، اوکراین و ازبکستان بودند به دنبال بازرسی خودرو‌های مشکوک و همچنین در هتلی در وین دستگیر شدند. همه آن‌ها قصد فرار داشتند که به دام افتادند.

به نقل از ژاپن تودی، بنابر اعلام پلیس این مظنونان بیش از ۷۰۰ نفر را با هزینه بیش از ۲.۵ میلیون یورویی قاچاق کرده اند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار