تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰

مردم کدام استان بیشتر سجامی شدند؟

تازه‌ترین آمارهانشان می‌دهد که در آبان سال جاری ۱۰۱ هزار و ۷۱۶ احراز هویت در سامانه (سجام) صورت گرفته است که تهرانی‌ها با بیش از ۱۹ هزار مورد، در صدر لیست سجامی شده‌ها در کشور ایستاده اند.

مسکن

اقتصاد ۲۴- در آبان سال جاری، تعداد ۷۹ هزار و ۱۳۸ ثبت نام از سوی سرمایه گذاران حاضر در بازار سرمایه در سامانه «سجام» صورت گرفته و تعداد احراز هویت شده‌ها نیز با عبور از ۱۰۰ هزار سهامدار در این ماه به ۱۰۱ هزار و ۷۱۶ مورد رسیده است.


لازم به ذکر است، بر اساس آمار منتشر شده، در مهر ماه امسال تعداد ثبت نام در سامانه «سجام» ۹۴ هزار و ۱۱۹ و تعداد احراز هویت شده‌ها نیز ۱۲۱ هزار و ۶۲۳ مورد بوده است.

۵ استان پیشتاز در ثبت نام در «سجام»

همچنین تعداد نفرات ثبت نام شده در سامانه «سجام» در آبان ماه به تفکیک هر استان حاکی از آن است که پنج استان «تهران با ۱۹ هزار و ۶۰۵ مورد، کرمان با ۵۸۲۸ مورد، اصفهان با ۵۲۸۵ مورد، خراسان رضوی با ۴۹۰۲ مورد و خوزستان با ۴۰۵۹ مورد» در صدر بیشترین ثبت نام شده‌ها در کل کشور قرار دارند.

۵ استان با کمترین ثبت نام در «سجام»

از سویی دیگر بر اساس آمارها، پنج استان «کهگیلویه و بویراحمد با ۳۵۸، خراسان جنوبی با ۵۰۶، سمنان با ۵۸۹، چهارمحال و بختیاری با ۵۹۰ و اردبیل با ۵۹۴ مورد» در انتهای لیست کمترین ثبت نام شده‌ها در سامانه سجام در بین سایر استان‌ها قرار دارند.


بیشتر بخوانید: برجام به نتیجه برسد بازار مسکن مقداری رونق می‌گیرد


لازم به ذکر است، سامانه سجام «سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان»، برای الکترونیک کردن و خودکار کردن فرآیند جمع آوری و مدیریت اطلاعات مشتریان است و عملیاتی شدن این سامانه باعث افزایش دقت، سرعت و بهره وری در زمینه جمع آوری اطلاعات و ارائه خدمات عمومی و مهم‌تر از همه، یکپارچگی سامانه‌های اطلاعاتی شده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار