تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰

ممنوعیت تردد خودرو‌های بدون زنجیرچرخ در جاده‌های برفگیر

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بازگشایی جاده چالوس و آزادراه تهران شمال خبر داد و تاکید کرد که پلیس از تردد خودرو‌های فاقد زنجیرچرخ در جاده‌های برفگیر جلوگیری خواهد کرد.

ممنوعیت تردد خودرو‌های بدون زنجیرچرخ در جاده‌های برفگیر

اقتصاد ۲۴- سرهنگ احمد شیرانی با اشاره به انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال که شب گذشته درپی بارش سنگین برف انجام شد، گفت: با تلاش عوامل پلیس راه و راهداری این دو مسیر از صبح امروز بازگشایی شده و تردد در آن‌ها در حال انجام است.

وی با بیان اینکه لازم است که رانندگان برای تردد از جاده‌های کوهستانی حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند، افزود: در این شرایط پلیس از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در این جاده‌ها جلوگیری خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: جاده چالوس بازگشایی شد


رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: هشدار پلیس به رانندگان و مسافران این است که از انجام سفر‌های غیرضروری پرهیر کنند و اگر به هر دلیل قصد انجام سفر را دارند، حتما تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند، در جاده‌های برفگیر حتما از زنجیر چرخ استفاده کنند و از سالم بودن وسایل گرمایشی و ایمنی وسیله نقلیه خود مطمئن شوند.

شیرانی ادامه داد: همچین رانندگان باید با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و با توجه به لغزندگی جاده و برودت هوا که منجر به یخ زدگی جاده‌ها نیز می‌شود، حتما فاصله طولی مناسب را رعایت کنند. لازم است چند وعده غذا و لباس گرم نیز در خودرو به همراه داشته باشند.

وی با اعلام شماره تلفن ۱۲۰ از رانندگان خواست که قبل از حرکت و آغاز سفر از طریق تماس با این سامانه از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور مطلع شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار