تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰
سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو مطرح کرد؛

قطعات بی کیفیت خودرو وارداتی هستند

کاظمی گفت: ۲۰ درصد لوازم یدکی خودرو موجود در بازار بی کیفیت است.

لوازم یدکی

اقتصاد ۲۴-  مهدی کاظمی، سخنگوی اتحادیه لوازم یدکی خودرو در خصوص بی کیفیت بودن ۲۰ درصد از لوازم یدکی موجود در بازار گفت: علت وجود اینگونه لوازم یدکی خودرو بی کیفیت در بازار این است که برخی افراد سودجو برای خرید ازارن‌تر به سمت کارخانه‌های بی کیفیت می‌روند.

او ادامه داد: اکثر این لوازم نیز از کشور چین وارد شده است، هر چقدر هم در رابطه با لوازم یدک به کشور چین تذکر دادیم، تاثیری نداشته است. تمام قطعات بی کیفیت وارداتی هستند و لوازم یدکی خودرو تولید داخل با کیفیت است.


بیشتربخوانید:ایران به آلمان قطعه صادر می‌کند؟


کاظمی بیان کرد: بار‌ها از سازمان استاندارد، وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرکات که جلوی واردات قطعات بی کیفیت گرفته شود، اما هیچ نتیجه‌ای نگرفتیم و حمایتی از این موضوع نشده است.

او توضیح داد:اگر کسی قطعه بی کیفیت خریده باشد می‌تواند به اتحادیه مراجعه کند، پس از بررسی کارشناسی، کالا به فروشنده مرجوع خواهد شد. اما تنها راه جلوگیری از اتفاقات ناگوار حاصل از قطعات بی کیفیت، بررسی کالا وارداتی در گمرکات است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار