تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰

قصه‌های خوزستان و بازداشت آقای دال / منتظر اتفاقات سیاسی بیشتری در اهواز باشید

استان خوزستان این روز‌ها ملتهب است و چندین مسئول در آن بازداشت و برخی نیز از سمت خود برکنار شدند. به تازگی مدیرکل گمرک گناوه بازداشت شده است؛ به جز او مدیرکل پیشین استاندارد خوزستان هم در ردیف بازداشتی‌ها قرار گرفته است. همچنین ۸ کارمند آبفای خوزستان به اتهام تشکیل شبکه اختلاس، ارتشاء و کلاهبرداری بازداشت شدند.

قصه‌های خوزستان و بازداشت آقای «دال» / منتظر اتفاقات سیاسی بیشتری در اهواز باشید

اقتصاد ۲۴- بعد از اینکه روز جمعه امام جمعه اهواز اعلام کرد «یکی از مدیران استانی در خانه ده هزار متری زندگی می‌کند» توجه‌های زیادی به خوزستان جلب شد. عدالتخواهان به خصوص در صفحات مجازی با بازنشر گسترده سخنان امام جمعه اهواز، خطبه‌های او را مصداق خطبه‌های درست معرفی کردند و حتی آن را با صحبت‌های تکراری دیگر ائمه جمعه مقایسه کردند و از آن‌ها تهران انتقاد کردند. برخی نیز به حجت الاسلام علی اکبری کنایه می‌زدند که وقتی تریبون نماز جمعه چنین قدرتی دارد که بتواند جلوی فساد را بگیرد، چرا به امامان جمعه تذکر داده که حرفی از فساد نزنند!

بلافاصله روز شنبه پس از سخنان امام جمعه خوزستان، دادستان عمومی و انقلاب اهواز خبر داد که «یکی از مدیران کل سابق در خوزستان که هم اکنون در استان حضور ندارد، دستگیر شده است.»

عباس حسینی پویا همچنین توضیح داد که «این مدیرکل برای انجام تحقیقات مقدماتی دستگیر شده و هنوز اتهام وارده به وی ثابت نشده است. هم اکنون در مرحله پرسش و پاسخ هستیم که با تکمیل تحقیقات لازم و ثابت شدن اتهام این موضوع اطلاع رسانی خواهد شد.»


بیشتر بخوانید: گمشدگان پرونده فساد پتروشیمی


رسانه‌های محلی نوشته بودند این مدیرکل و چند نفر از همکاران وی به اتهام تخلف مالی دستگیر شده‌اند. خبرگزاری فارس هم به نقل از یک منبع آگاه نوشت: «مدیرکل سابق یکی از دستگاه‌های اجرایی خوزستان توسط سربازان گمنام امام زمان دستگیر شد. چند نفر از کارمندان این اداره هم دستگیر شده‌اند. دستگیری این مدیرکل و همدستانش به اتهام تخلفات مالی بوده است.»

مدیر بازداشت شده خوزستان چه کسی بود؟

در حالی که هنوز کسی نمی‌دانست فرد بازداشت شده چه کسی است، نماینده اهواز در صفحه توییتر خود، تا حد زیادی هویت فرد بازداشت شده را افشا کرد. سید کریم حسینی در توییتر نوشت «امروز یک آقای دهدشت فرماندار شد، یک آقای دهدشت بازداشت شد، یک آقای دهدشت منصوب و چند ساعت بعد عزل شد! روزی بین تبریک، تهنیت، تسلیت و تدبیر! هنوز هم عاقبت بخیری بهترین دعاست!»

از ظواهر امر این طور برمی آید که فرد دستگیر شده «رضا-د» مدیرکل پیشین استاندارد خوزستان هست که علی الظاهر با غلامرضا شریعتی رییس سابق سازمان استاندارد هم ارتباط و تعامل داشته است. البته هنوز هیچ کدام از مقامات و رسانه‌ها به صورت رسمی اسمی از «رضا-د» نیاورده‌اند، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که فرد دستگیر شده کسی نیست جز رضا-د.

اما کنایه دوم نماینده اهواز به حجت الله دهدشت بود. رسانه نزدیک به جبهه پایداری، روز قبل از انتصاب او را اینطور معرفی کرده بود «وی دانش آموخته رشته حقوق است و سابقه حضور در مدیریت‌های مختلف دانشگاهی و حوزه‌های متنوع سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را در کارنامه خود دارد. این جوان اهوازی از نخبگان فعال، موثر و دلسوز جبهه انقلاب اسلامی است که امیدواریم تحول مطلوبی در معاونت مهم سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ایجاد کند.»


بیشتر بخوانید: مدیر گمرک گناوه بازداشت شد


حجت اله دهدشت متولد ۶۳ و دارای مدرک لیسانس حقوق است. از سال ۹۴ به استخدام استانداری درآمده و تا الان کارشناس جزء اداری-مالی در اداره کل امور اتباع بوده است. یکی از مقامات استانداری خوزستان به رویداد۲۴ گفته «این آقا در حالی به عنوان سرپرست معاونت مهم و راهبردی سیاسی اجتماعی خوزستان معرفی شده که هیچ سابقه عضویت، فعالیت و ارتباط با جریان‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ندارد و اساسا شناخت او از حوزه‌های تخصصی این معاونت صفر است.»

این منبع آگاه گفته «قبل از استانداری، از سال ۸۹ تا ۹۴ کارمند نیرگاه برق رامین در حومه اهواز بوده است. در بین آشنایان و اطرافیان از او به عنوان فردی با روابط عمومی ضعیف یاد می‌شود که ساعتی هم بعد از انتصاب عزل شد و حالا مجددا برای مدیرکلی بازرسی مطرح شده تا سهم یک جریان سیاسی را پرداخت کند.»

همه این اتفافات در حالی افتاد که شایعه استعفای استاندار خوزستان هم در سطح وسیعی منتشر شد. یک خبرنگار محلی به رویداد۲۴ گفته این استان ملتهب است و منتظر اتفاقات سیاسی دیگری در اهواز باشید. شاید زودتر از آنکه کسی پیش‌بینی کند.

منبع: رویداد24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

عکس/ بوسه سردار قاآنی بر پیشانی پسر سردار سلیمانی در یک مراسم

عکس/ ژست جالب دریادار سیاری ۵۴ سال پیش در حال گذراندن مراحل سخت تکاوری

عکس/ چهره دیده نشده از محمود کریمی ۵۴ سال پیش در کنار پدر و برادران اش

عکس/ ژست خاص دریادار سیاری ۴۷ سال پیش روی عرشه ناو البرز با لباس نظامی

عکس/ ظاهر عجیب یک فروشنده دوره‌گرد لوازم قلیان ۱۳۰ سال پیش در تهران

عکس/ اتراق کاروان ناصرالدین شاه ۱۵۰ سال پیش در فریدونکنار

عکس/ استوری مبهم حسینی در واکنش به مصاحبه سخنگوی استقلال

اولین شیلات ایران با قدمت ۱۵۰ ساله

عکس/ چهره دیده نشده از قالیباف ۴۳ سال پیش در کنار همسر و فرزندش با لباس نظامی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۲ تیر ۱۴۰۴/ فشار دلار افتاد؛ سیگنال مذاکره به اسکناس آمریکایی

شکست شاگردان پیاتزا دربرابر لهستان

فیلم/ روایت شاهدان عینی از حمله اسرائیل به میدان تجریش

فیلم/ سخنگوی پیشین رژیم اسرائیل: ما خسته‌ و شکست خورده‌ایم

فیلم/ نبویان: از بازرسان آژانس ریزتراشه جاسوسی کشف کرده‌ایم

ممنوعیت جدید عراق برای هواپیماهای ایران

عراقچی ما تعیین می‌کنیم چگونه به مذاکرات بازگردیم

بازپرداخت وجه بلیت ایرلاین‌ها از هفته آینده

فیلم/ عراقچی: هیچ عجله‌ای برای ورود به یک مذاکره نسنجیده نداریم

هشدار وزیر خارجه قطر درباره طرح تجزیه ایران

اعمال سهمیه ایثارگران برای خانواده شهدای حمله اسرائیل

بازگشت یار قدیمی ساپینتو به نیمکت استقلال

عکس/ حمله مورگان فری‌من به ترامپ

قرارداد کاپیتان استقلال تمدید شد

درخواست سنگین کایسری از استقلال برای علی کریمی

حکم ۵ سال حبس تجمیعی تاج‌زاده ابلاغ شد

اصلاح نرخ پروازهای اربعین با دستور معاون اول رئیس‌جمهور

درخواست همکاری از طرف عراقی برای کنترل آتش هورالعظیم

فیلم/ علم الهدی: خواهران بی‌حجاب بدانند بی‌حجابی ابزار دشمن در جنگ نرم است

اعلام اسامی ۱۲ شهید رسانه‌ای در حملات اسرائیل

افشای نقش سفیر آمریکا در اسرائیل در حمله به ایران

دیدگاه پوتین درباره حق غنی‌سازی ایران فاش شد

فیلم/ ترامپ: یک شخص بسیار خاص مرا نجات داد

عکس/ استوری تامل‌برانگیز مشاور قالیباف در امور راهبردی

فیلم/ نتانیاهو موقعی به آمریکا می‌رود که طرح بزرگی در سر دارد

فیلم/ ابتکار: خط‌کشی بین ایران و اعتقادات مردم یک خط انحرافیست

سه سناریوی آموزش‌وپرورش برای بازگشایی مدارس

آبفای تهران: قبوض آب علی‌الحساب است

عکس/ سردار قاآنی در لحظه دریافت درجه سرتیپی

زیباکلام نسل بعد از انقلاب پیوند کم‌تری با نظام دارد

فیلم/ تصاویری از خروج اتباع افغانستانی از مرز میلک

المیادین: ایران پیشنهادی از روسیه درباره توقف غنی‌سازی دریافت نکرده است

هشدار سازمان سنجش به کنکوری‌ها

فیلم/ جملات خبرساز ده‌نمکی روی آنتن تلویزیون

دلیل کندی امروز سرعت اینترنت چیست؟

تیراندازی پلیس در شهر ری؛ دلیل چه بود؟

ماجرای شنیده‌شدن صدای انفجار در ایلام

ابهام در آغاز مذاکرات ایران و آمریکا

طلا بخریم یا نقره؟ راهنمای انتخاب بین فلزات گرانبها برای سرمایه گذاری

توانمندسازی کارکنان در مصاحبه با مجید محمودی مدیرعامل آهن یک دو سه

کاهش نرخ بیکاری به ۷.۳ درصد در بهار ۱۴۰۴

ورود یک ویروس گوارشی جدید به ایران

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴

عکس/ شکل و شمایل زنان ۱۲۵ سال پیش در یک مجلس اشرافی با دامن و جوراب شلواری

جنگنده F‑۳۵ سریع‌تر است یا J‑۳۵؟ + عکس

عکس/ استوری معنادار کاپیتان استقلال که بوی جدایی می‌دهد

عکس/ نشست سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور

تکلیف ادامه همکاری ایران با آژانس روشن شد

عکس/ پدر صنعت موشکی ایران و سردار حاجی زاده ۴۲ سال پیش با لباس بسیج

عربستان برای کنترل قیمت نفت، سقف تولید اوپک را شکست