تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰
دبیر انجمن قطعه سازان خودرو کشور:

مردم و قطعه سازان از افزایش قیمت‌های کالا و خودرو در بازار و مواد اولیه رنج میبرند / قیمت کارخانه و بازار باید واقعی و نزدیک شود تا مردم و تولید کنندگان ضرر نکنند

دبیر انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازی کشور گفت: متاسفانه قیمت تقریباً تمامی کالا‌ها و خدمات در سال‌های اخیر بالا رفته و این تغییر با افزایش درآمد‌های جامعه تناسب نداشته است، بنابراین مردم حق دارند از صعود قیمت‌ها از جمله بهای خودرو‌ها ناراحت باشند.

افزایش قیمت‌های کالا و خودرو در بازار

اقتصاد ۲۴- به گزارش روابط عمومی انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور، آرش محبی نژاد اظهار کرد: شاخص های اقتصادی و تغییرات قیمتی در ده سال گذشته نشان می دهد که بهای بیشتر کالاها و خدمات بیش از ۲۰ برابر شده، در حالیکه درآمد مردم نهایتاَ ۷ تا ۸ برابر افزایش داشته است. این عدم تناسب معیشت خانوار را با سختی رو به رو کرده است.
محبی نژاد در ادامه به شرایط سخت قطعه سازان صنعت خودرو کشور اشاره کرد و گفت: همین وضعیت برای قطعه سازان کشور به ویژه در بخش تامین مواد اولیه نیز حاکم است و در حالی که قیمت این مواد گاهی بیش از ۲۰ برابر افزایش داشته، قیمت خودرو و در نتیجه قرارداد خودروسازان با زنجیره تامین تفاوت چندانی نداشته است.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور افزود: مواد اولیه مورد نیاز صنعت قطعه سازی کشور که بیشتر مواد معدنی و محصولات تولیدی صنایع معدنی کشور هستند، بنابر قانون در بورس عرضه می شود که در نتیجه عدم تناسب عرضه و تقاضا، گاهی ۲۰ تا ۳۰ درصد بالاتر از قیمت های جهانی به دست قطعه سازان می رسد.
محبی نژاد با بیان اینکه قطعه سازان و مردم در عدم تناسب افزایش قیمت ها و درآمد با یکدیگر هم درد هستند، ادامه داد:
مواد اولیه وارداتی مورد نیاز قطعه سازان نیز تحت تاثیر افزایش بی حساب و کتاب قیمت ارز با بهای بالا به دست قطعه سازان می رسد که این امر نیز بار مالی فراوانی برای این صنعتگران ایجاد کرده است.
وی افزود: مردم و قطعه سازان با درآمدهایی که دارند، نمی توانند کمر تورم ۴۰درصدی را بشکنند. قطعه سازان خودرو کشور در سال های اخیر به ویژه پس از اعمال دور جدید تحریم ها، به عنوان تنها فعالان بخش خصوصی که مورد تحریم قرار گرفتند، شرایط سختی را تحمل کرده اند و به معنای واقعی کلمه با مجاهدت توانستند سرپا بمانند.به گزارش روابط عمومی انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور، آرش محبی نژاد اظهار کرد: شاخص های اقتصادی و تغییرات قیمتی در ده سال گذشته نشان می دهد که بهای بیشتر کالاها و خدمات بیش از ۲۰ برابر شده، در حالیکه درآمد مردم نهایتاَ ۷ تا ۸ برابر افزایش داشته است. این عدم تناسب معیشت خانوار را با سختی رو به رو کرده است.
محبی نژاد در ادامه به شرایط سخت قطعه سازان صنعت خودرو کشور اشاره کرد و گفت: همین وضعیت برای قطعه سازان کشور به ویژه در بخش تامین مواد اولیه نیز حاکم است و در حالی که قیمت این مواد گاهی بیش از ۲۰ برابر افزایش داشته، قیمت خودرو و در نتیجه قرارداد خودروسازان با زنجیره تامین تفاوت چندانی نداشته است.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور افزود: مواد اولیه مورد نیاز صنعت قطعه سازی کشور که بیشتر مواد معدنی و محصولات تولیدی صنایع معدنی کشور هستند، بنابر قانون در بورس عرضه می شود که در نتیجه عدم تناسب عرضه و تقاضا، گاهی ۲۰ تا ۳۰ درصد بالاتر از قیمت های جهانی به دست قطعه سازان می رسد.
محبی نژاد با بیان اینکه قطعه سازان و مردم در عدم تناسب افزایش قیمت ها و درآمد با یکدیگر هم درد هستند، ادامه داد:
مواد اولیه وارداتی مورد نیاز قطعه سازان نیز تحت تاثیر افزایش بی حساب و کتاب قیمت ارز با بهای بالا به دست قطعه سازان می رسد که این امر نیز بار مالی فراوانی برای این صنعتگران ایجاد کرده است.
وی افزود: مردم و قطعه سازان با درآمدهایی که دارند، نمی توانند کمر تورم ۴۰درصدی را بشکنند. قطعه سازان خودرو کشور در سال های اخیر به ویژه پس از اعمال دور جدید تحریم ها، به عنوان تنها فعالان بخش خصوصی که مورد تحریم قرار گرفتند، شرایط سختی را تحمل کرده اند و به معنای واقعی کلمه با مجاهدت توانستند سرپا بمانند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ چرا پاهای ترامپ متورم است؟سخنگوی کاخ سفید پاسخ داد

فیلم/ مراسم عروسی رضا شکاری و همسر روسش

فیلم/ استقبال دروزی‌های سویدا از ارتش اسرائیل

توقف گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

عکس/ شوخی آذری جهرمی با یک خبر از پزشکیان

فعالیت فرودگاه‌ها ۲۴ ساعته شد

فیلم/ سردار وحیدی: دشمنان برنامه مفصل ریخته بودند تا شورشی را در داخل شکل دهند

پیش‌فروش بلیت اتوبوس ممنوع شد

معامله احتمالی زلنسکی و ترامپ

فیلم/ سکوت علیرضا فغانی در واکنش به حواشی اخیر شکست

فیلم/ اعترافات یک افغانستانی پس از خروج از ایران

عکس/ چیدمان شیک و امروزی خانه پردیس احمدیه

عکس/ مشاور قالیباف، کاظم صدیقی را امام جمعه سابق خواند

ابلاغ سلام و دعای رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی

پیش‌بینی یک ژنرال آمریکایی درباره زمان آغاز جنگ با روسیه و چین

فیلم/ کره‌جنوبی غرق شد

فروش اجباری بلیت رفت‌وبرگشت اربعین ممنوع شد

تکذیب فروش بنزین مخلوط به آب به خودروی رئیس‌جمهور

واردات بنزین سوپر در دستور کار قرار گرفت

فیلم/ واکنش آمریکایی‌ها به آبروریزی ترامپ در جشن قهرمانی چلسی

نخستین برد پرسپولیس با وحید هاشمیان

وزیر اطلاعات از عقب‌نشینی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی خبر داد

اسرائیل مدعی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله شد

فیلم/ نظر سردار کوثری درباره فعال شدن مکانیزم ماشه

ساخت ۲۰ پایگاه نظامی جدید آمریکا برای اسرائیل

عکس/ فغانی: قلبم برای این کشور می‌تپد

پیش بینی جایگزینی یورو با دلار

دستگیری ۲ نفر با محموله اورانیوم در گرجستان

عمری: امیدوارم با پرسپولیس قهرمان شویم

عبور والیبال ایران از دیوار چین

قیمت جدید کالاهای اساسی اعلام شد

فیلم/ سرلشکر باقری چطور برای ریاست ستادکل نیروهای مسلح انتخاب شد؟

عکس/ کنایه رشیدی کوچی به به برگزاری نماز جمعه با امامت کاظم صدیقی

سفر احتمالی ترامپ به پاکستان

توضیح آتش‌نشانی درباره افزایش حوادث گاز

دستگیری سرباز و معلم اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران

ادعای رسانه اسرائیلی: الجولانی مذاکره را متوقف نمی‌کند

آمریکا اروپا را در پرونده ایران بازی نمی‌دهد

عکس/ داوطلبان نامرئی و پراسترس کنکور

خبر مهم بانک مرکزی درباره دسته‌چک

انتقاد نوروزی از سانسور در تلویزیون

رایزنی اردوغان و الجولانی پس از حملات اسرائیل

نیرو‌های اسرائیلی در ۱۰ کیلومتری دمشق

عکس/ توییت جدید سایت رهبر انقلاب در مورد جنگ اخیر

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

عکس/ تصویر هوایی از وزارت دفاع سوریه پس از بمباران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ یورش زمینی نظامیان اسرائیلی به شهر سویداء سوریه