تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکم اعدام حیدر قربانی اجرا شد

حیدر قربانی در سال ۹۵، به عضویت مخفی یک گروهک تروریستی درآمده و در قتل سه نفر از شهروندان کرد و یک مورد آدم ربایی نقش داشته است.

حکم اعدام حیدر قربانی

اقتصاد ۲۴ - روابط عمومی دادگستری کل استان کردستان اعلام کرد: با استعانت از خداوند متعال و در راستای اجرای حکم شریعت الهی و دفاع از حق مردم مظلوم و ستمدیده کردستان، حکم اعدام حیدر قربانی به اتهام بغی، مشارکت در قتل عمدی سه نفر از شهروندان کرد اهل سنت کردستان، عضویت در گروهک معاند و جنایتکار دموکرات امروز ۲۸ آذر ۱۴۰۰ در زندان سنندج اجرا گردید.

این فرد در سال ۹۵، به عضویت مخفی گروهک تروریستی مذکور درآمده و نسبت به اخاذی از برخی از مردم در مناطق کردنشین و تهدید آن‌ها اقدام و در همان سال مستقیما در قتل سه نفر از شهروندان کرد و یک مورد آدم ربایی نقش داشته است.

منبع: انتخاب
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
يکشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۰
حالا باید منتظر واکنش ها و نه به اعدامی های شل مغزها باشیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار