تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰

بیمارستان‌های اختصاصی برای بستری مبتلایان به کرونا و اومیکرون

معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد که در هر استان برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا و سویه اُمیکرون دو بیمارستان در نظر گرفته شده است.

بستری مبتلایان به کرونا و اومیکرون

اقتصاد ۲۴ - دکتر قاسم جان‌بابایی با اشاره به تمهیدات بیمارستانی برای مقابله با اُمیکرون، گفت: دو بیمارستان در هر استان برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا و سویه اُمیکرون تعیین شده است.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم تزریق واکسن را جدی بگیرند و اگر دو دوز زده اند، برای دوز سوم نیز اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌هایی که برای کرونا مشخص شده اند، اختصاصی این بیماران خواهند بود، گفت: در پیک پنجم تا ۵۲ هزار نفر بستری داشتیم.

بنابر اعلام صفحه اینستاگرامی وبدا، جان بابایی تاکید کرد: در شرایط فعلی فعلا ضرورتی برای افزایش تخت‌های کرونایی وجود ندارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار