تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۹ دی ۱۴۰۰

عکس یادگاری با بابانوئل چند؟

ریش پنبه‌ای‌های قرمزپوش به بچه‌های ذوق‌زده از دیدن بابانوئل، با کارت‌خوان‌های سیارشان ثبت لجظه‌های شادی را هدیه می‌دهد.

عکس یادگاری با بابانوئل چند؟

اقتصاد۲۴- در تهران محله‌های مجیدیه، میرزای شیرازی و سنایی بیشترین هم‌وطنان مسیحی را در خود جای داده. محله جلفای اصفهان نیز، سالیان طولانی محل زندگی ارامنه بوده است. در زمان برگزاری جشن‌های کریسمس، خیابان‌های این مناطق تزیین می‌شوند و شمایلی جذاب و زیبا می‌گیرند.

میرزای شیرازی یکی از بورس‌های شناخته‌شده فروش اسباب‌بازی در پایتخت است که البته در روز‌های پایانی سال میلادی، یعنی از اواخر آذرماه تا نیمه دی‌ماه، جذابیت مغازه‌های این خیابان منطقه شش تهران خاص‌تر و طبیعتا مشتری‌هایشان هم بیشتر می‌شود. داخل مغازه‌های این راسته، در این ایام پر است از تزیینات رنگی کریسمس؛ درختچه‌های کاج که بر اساس رسوم مسیحیان در مراسم سال نو تزیین می‌شود، گوی‌های رنگی و ستاره‌های طلایی و نقره‌ای.

خیابان میرزای شیرازی به‌علت نزدیکی به یکی از معروف‌ترین کلیسا‌های تهران، از هفته‌های گذشته حال‌وهوای کریسمس را به‌خود گرفته. راسته مغازه‌های اسباب‌بازی‌فروشی این خیابان، بیشترشان از ارامنه نیستند، اما چون آن حوالی همشهریان ارامنه زیادی ساکن هستند، زمینه فروشگاه‌شان را با لوازم کریسمسی تغییر داده‌اند.


بیشتر بدانید: حال و هوای کریسمس درخیابان‌های تهران


ویترین‌های قرمزوسفید جلوه زیبایی به خیابان داده، اما میرزای شیرازی مثل روز‌های قبل شلوغ نیست. روی شیشه همه مغازه‌ها برچسب تصویربرداری و عکسبرداری ممنوع چسبانده شده و فروشنده‌ها دوست ندارند کسی با دوربین داخل مغازه‌شان برود. کاج‌های چیده‌شده در پیاده‌رو‌ها تقریبا جمع شده و دیگر خبری از بابانوئل‌های نمادین که هر شب خیابان را بالاوپایین می‌کردند، تا به مردم عکس‌های یادگاری هدیه بدهند، نیست. یکی دوتایشان مانده‌اند که به رسم هر سال لباس مخمل قرمز پوشیده و عصای زنگوله‌دارشان را به زمین می‌کوبند تا خبر شروع سال نو همراه با شادی و صلح را به مردم زمین بدهند.

ریش پنبه‌ای‌های قرمزپوش نمادین خیابان میرزای شیرازی، به بچه‌های ذوق‌زده از دیدن بابانوئل، ثبت لجظه‌های شادی‌شان را هدیه می‌دهد و البته کارت‌خوان‌های سیارش را هم برای این لطف پر‌طرفدار همراه دارند. «هر عکسی می‌شود ١٠ هزار تومان. من هم خرج دارم دیگر.»، اما دلیل خلوتی خیابان میرزای شیرازی در شب‌هایی که به ژانویه نزدیک می‌شویم و باید شلوغ‌تر از ایام قبل باشد، گزارش برنامه‌های خارج از عرف عده‌ای بوده که حالا مغازه‌دار‌ها را گله‌مند کرده «ما داریم کاسبی خودمان را می‌کنیم. نمی‌دانم چرا دود هر خطا‌واشتباهی باید به چشم ما برود؟ عده‌ای آمدند و موسیقی آن‌ور آبی گذاشتند و این وسط عده‌ای هم شادی‌های خارج از عرف کردند. اخطار به پلمپش برای منِ کاسب آمده.»

گویا به‌دلیل سوءاستفاده‌هایی که از شلوغی‌های کریسمسی در این شب‌های آستانه سال نو میلادی شده، بازرسی اماکن و صنوف به فروشندگان این راسته اخطار داده است که اگر برنامه‌های خیابانی‌شان را جمع نکنند، مغازه‌شان پلمپ می‌شود. هیچ‌کدام از آن‌ها چه ارامنه و مسلمانان، از اینکه فرصت شادی و تفریح سالم مردم به این شکل محدود شده، خوشحال نیستند «مردم ما واقعا به شادی و خنده نیاز دارند؛ اتفاقا یکی از دلایل اقبال زیاد بیشتر تهرانی‌ها فارغ از دین و مذهب‌شان، به جشن‌های کریسمس همین جاذبه‌های دیدنی و شاد این روزهاست.»

منبع: روزنامه شهروند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری