تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۳ دی ۱۴۰۰

تعلل استقلال در پرداخت مطالبات سازمان لیگ

باشگاه استقلال از بازی مقابل سپاهان و پس از آن در بازی‌های نود ارومیه و فولاد که بازی‌های خانگی استقلال است و تبلیغات محیطی این دیدار‌ها را در اختیار داشته است، نتوانسته است سهم سازمان لیگ را پرداخت کند.

پرداخت مطالبات سازمان لیگ

اقتصاد ۲۴ - ماه گذشته در جلسه‌ای که با حضور شهاب‌الدین عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال، حیدر بهاروند رییس سازمان لیگ، مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استقلال و معاونان او در محل سازمان لیگ برگزار شد، در نهایت مقرر شد که تبلیغات محیطی توسط باشگاه استقلال انجام شود.

طبق قرارداد منعقد شده میان مدیران استقلال و سازمان لیگ، باشگاه استقلال در مجموع بازی‌های باقی مانده خانگی خود (غیر از داربی پایتخت که باشگاه استقلال اعلام کرد سهم سازمان لیگ پرداخت شده است) باید مبلغ ۴۰ میلیارد تومان به سازمان لیگ پرداخت کند. هم‌چنین برای هر بازی حدود ۵ و نیم میلیارد تومان درآمد خالص برای باشگاه استقلال در زمینه تبلیغات محیطی وجود خواهد داشت که مجموع این اعداد و ارقام محاسبه شده، با اعداد ذکر شده توسط سعید فتاحی متفاوت است.

یکی از لازمه‌های مهم درجزییات این قرارداد، پرداخت سهم سازمان لیگ پس از برگزاری تبلیغات محیطی در هر بازی خانگی توسط استقلال است که سازمان لیگ تاکید قابل توجهی روی این مساله داشته است.


بیشتر بخوانید: درگیری هواداران استقلال و آلومینیوم مقابل هتل!


با این وجود، طبق پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، باشگاه استقلال از بازی مقابل سپاهان و پس از آن در بازی‌های نود ارومیه و فولاد که بازی‌های خانگی استقلال است و تبلیغات محیطی این دیدار‌ها را در اختیار داشته است، سهم سازمان لیگ را پرداخت نکرده است.

این مساله موجب گلایه و اعتراض سازمان لیگ به ناهماهنگی باشگاه استقلال در پرداخت نکردن سهم‌ها شده است. البته هم‌چنان مشخص نیست تصمیم سازمان لیگ نسبت به این اتفاق چه خواهد بود، اما اگر قرار باشد این روند ادامه‌دار باشد، شاید سازمان لیگ بخواهد تغییراتی را نسبت به قرارداد خود با باشگاه استقلال اعمال کند یا به طور کلی قید قرارداد خود را به باشگاه استقلال بزند.

البته هم‌چنان مشخص نیست باشگاه استقلال طی چه فرایندی نتوانسته سهم سازمان لیگ را پرداخت کند، اما طی قراردادی که باشگاه استقلال با کارگزار خود انعقاد کرده است، مساله تبلیغات محیطی یکی از بند‌های مهم قرارداد دو طرف است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار