تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۰

عسل خوب چه ویژگی‌هایی دارد

عسل دارای مزاج گرم و خشک است. در طب سنتی از آب انار ترش، آب لیمو، آب بالنگ، سرکه و گشنیز به‌عنوان مُصلح‌های عسل استفاده می‌شود.

اقتصاد ۲۴- بهترین عسل، نوعی است که این ویژگی‌های را داشته باشد: سرخ‌رنگ، شفاف، غلیظ، خوش‌بو، خوش‌طعم و بدون موم، که وقتی مقداری از آن را با انگشت بردارند، تار ببندد. هرچه عسل کهنه‌تر شود، طبع آن نیز گرم‌تر می‌شود. عسل به عنوان منضج و دافع بلغم لزج و رطوبات از عمق بدن و سر، و رساننده قوای دارو‌ها به بدن شناخته می‌شود. استفاده از عسل در درمان و پیشگیری از انسداد عروقی، سنگ‌های کلیه و کیسه صفرا، بیماری‌های مجرای ادراری و... نیز مفید است.

عسل، معده و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و اشتها را برمی‌انگیزد، و به همین دلیل برای درمان بیماری‌ها و زخم‌های روده موثر است و نقش موثری در درمان بیماری‌های کبد و طحال دارد. عسل، مواد زاید تجمع‌یافته در مغز را پاک‌سازی می‌کند و بنابراین در درمان بیماری‌هایی که بر اثر تجمع این مواد به‌وجود می‌آیند (مثل فلج و بی‌حسی اندام‌ها) موثر است.


بیشتر بخوانید:با این ادویه ۵ روزه لاغر می‌شوید


غرغره کردن آب و عسل، زخم‌های دهانی و لوزه‌ها را نیز از بین می‌برد. حتی شستن دهان با سرکه و عسل، و مالیدن آن به لثه، باعث تقویت لثه می‌شود و به تشکیل بافت جدید در لثه آسیب‌دیده کمک می‌کند.

منبع: بهداشت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار