تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۷ دی ۱۴۰۰

سه دیپلمات ایرانی پس از شش سال عازم جده عربستان شدند

با اعزام سه دیپلمات، نمایندگی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی فعالیت مجدد خود در جده را پس از شش سال وقفه از سر می‌گیرد. طبق این گزارش این سه دیپلمات در روز‌های اخیر راهی جده شده‌اند و قرار است به زودی فعالیت خود را مجددا آغاز کنند.

سه دیپلمات ایرانی پس از شش سال عازم جده عربستان شدند

اقتصاد ۲۴-خبرگزاری دانشجویان ایران اعلام کرد که با اعزام سه دیپلمات، نمایندگی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی فعالیت مجدد خود در جده را پس از شش سال وقفه از سر می‌گیرد. سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ایران این خبر را تایید کرده است.
طبق این گزارش این سه دیپلمات در روز‌های اخیر راهی جده شده‌اند و قرار است به زودی فعالیت خود را مجددا آغاز کنند.فعالیت دفتر نمایندگی ایران در جده در سال ۱۳۹۴ پس از حمله عده‌ای از تندرو‌ها به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری آن در مشهد تعطیل شد.
سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست خبری امروز خود نیز درباره روابط تهران و ریاض گفت: «تمرکز بر آغاز فعالیت نمایندگی ایران در سازمان همکاری اسلامی در جده است و دیپلمات‌های ما ویزا گرفتند که این امکان سنجی انجام شود.»


بیشتر بخوانید: انفجار در ابوظبی؛ امارات از احتمال حمله پهپادی و حوثی‌ها از «حمله گسترده» سخن گفتند


وی تصریح کرد: «همان‌طور که آقای رئیسی اشاره کردند ایران آمادگی گشایش سفارت خود را در عربستان دارد و بستگی به طرف سعودی دارد. تمام تمهیدات را خواهیم اندیشید که این مسیر به سمت اجرایی شدن برود.»
پیش از این حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران به شبکه الجزیره گفته بود که حضور دیپلمات‌های ایران در جده نشانه‌ای مثبت و خوب است.
۵۷ کشور از قاره‌های مختلف در سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری اسلامی عضویت دارند. در سال ۱۹۷۰ نخستین نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در جده برگزار شد که در آن مقرر شد تا دبیرخانه دائمی در شهر جده باشد.
سال ۱۳۶۹ و در پی سفر سعودالفیصل وزیر امور خارجه وقت عربستان به تهران، مقرر شد تا سفارت و نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان کنفرانس اسلامی در جده باز شود.
عباس عراقچی از جمله نخستین دیپلمات‌های ایرانی بوده که در سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ در این مکان دیپلماتیک فعالیت کرد.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار