تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

زمستان را بدون خاموشی می‌گذرانیم؟

سخنگوی صنعت برق گفت: شرایط را به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که طی این دوره با کمبود جدی مواجه نشویم و البته نیاز به همکاری همه مشترکان بخصوص مشترکان عمده دارد تا بتوانیم از این دوره سرد با تامین برق پایدار عبور کنیم.

خاموشی

اقتصاد ۲۴- مصطفی رجبی‌مشهدی  درباره وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها بهبود پیدا کرده و اگرچه میزان مصرف گاز نیز در بخش تجاری و خانگی افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده و گاز تحویلی به نیروگاه‌ها کاهش یافته است.

وی افزود: شرایط را به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که طی این دوره با کمبود جدی مواجه نشویم و البته نیاز به همکاری همه مشترکان بخصوص مشترکان عمده دارد تا بتوانیم از این دوره سرد با تامین برق پایدار عبور کنیم.

سخنگوی صنعت برق درباره احتمال خاموشی گفت: اکنون تامین و سوخت‌رسانی وزارت نفت به نیروگاه‌ها استمرار دارد و امیدواریم مطابق برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات در دست انجام خاموشی نداشته باشیم.

وی درباره خاموشی‌های پراکنده در تهران بیان کرد: این خاموشی‌ها ناشی از محدودیت سوخت نیست، به دلیل حوادث اجتناب‌ناپذیر در شبکه ممکن است اتفاق بیفتد و یا اینکه اگر تعیمرات باشد، معمولا در فصل سرد شبکه را برای تابستان آماده می‌کنیم که ممکن است به صورت محدود و در زمان‌های از قبل برنامه‌ریزی شده که به اطللاع مشترکان می‌رسد برخی نقاط محدودیت و خاموشی داشته باشیم.


بیشتربخوانید:برق صنایع قطع شد؟


رجبی‌مشهدی تاکید کرد: خاموشی‌ها به هیچ عنوان به دلیل محدودیت سوخت نیست و صرفا به دلیل تعمیرات و یا حوادث است.

وی درباره صادرات و واردات برق نیز خاطرنشان کرد: صادات متناسب با وراداتی است که از کشور‌های همسایه داریم، اکنون با توجه به محدودیت سوخت عمده تمرکز ما تامین برق داخل کشور است تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار