تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی یکی از انوع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا دارای عطر و طعم دلچسبی است. این مربا همراه با کره یک صبحانه خوشمزه محسوب می‌شود؛ همچنین برای تزیین کیک و انواع تارت نیز کاربرد دارد.

طرز تهیه مربای کیوی

اقتصاد۲۴- مربا یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه محسوب می‌شود. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه‌ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود. مربا‌ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه‌های گوناگون تهیه می‌شوند.

، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد؛ همچنین می‌توانید برای تزیین کیک‌های میوه‌ای و تارت هم از این مربا استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

کیوی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
آبلیمو: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای کیوی

۱ ـ ابتدا کیوی‌ها را بشویید و پوست کنید؛ سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش بزنید. (می‌توانید کیوی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا کیوی را رنده کنید.)

۲ ـ آب و شکر را توی یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی آب و شکر شروع به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مخلوط آب و شکر کمی قوام بیاید.

۳ ـ بعد از از اینکه آب و شکر حدود ۱۵ دقیقه جوشید و به قوام رسید، کیوی‌های برش زده را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و کف‌های روی مربا را با کفگیر بگیرید. بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا کیوی با حرارت ملایم بپزد و شربت غلیظ شود.

۴ ـ در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و چند ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید تا مربا خنک شود؛ سپس بگذارید قابلمه مربا تا روز بعد در محیط آشپزخانه بماند؛ سپس مربا را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگه‌داری کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی

۱ ـ برای تهیه مربای کیوی باید کیوی‌هایی را انتخاب کنید که به اندازه کافی رسیده باشند. کیوی برای مربا نباید بیش از حد کال و سفت و یا برعکس بیش از حد رسیده و لهیده باشد.


بیشتر بخوانید: ۵ راهکار برای از بین بردن تندی غذا


۲ ـ در حین پخت مربا حتما کف‌های روی قابلمه را بگیرید؛ زیرا این کف‌ها باعث تیرگی مربا می‌شوند.

۳ ـ برای این‌که متوجه شوید مربا به غلظت کافی رسیده است یا خیر، مقداری از شربت مربا را داخل یک نعلبکی یا پیاله بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از این‌که شربت خنک شد، نعلبکی را تکان بدهید. اگر شربت سفت شده بود و به کندی حرکت می‌کرد؛ یعنی مربا به قوام لازم رسیده است و اگر شربت شل بود و ریخت؛ یعنی مربا هنوز باید روی حرارت اجاق بماند تا به قوام برسد.

۴ ـ آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.

۵ ـ شیشه‌هایی را که برای مربا انتخاب می‌کنید، باید حتما خشک و تمیز با در فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

۶ ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به اندازه‌ای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح کیوی‌ها را بپوشاند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت قند و شکر امروز + جدول

عکس/ ترکیب استقلال مقابل شمس آذر

قیمت خودرو‌های جک و لیفان کرمان موتور امروز

هشدار هواشناسی؛ آغاز بارش برف و باران شدید در این استان‌ها

عکس/ بازگشت اهالی غزه روی جلد نیویورک تایمز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ جدید نجمه جودکی در اینستاگرام حسابی سرو صدا کرد

عکس/ دلبری متین ستوده با کلاه عجیبش در ۳۹ سالگی

خداحافظی مسلم مسیگر از تیم ملی فوتبال ساحلی ایران

آیا اتفاق سال ۹۹ برای بورس تکرار می‌شود؟

تعیین زمان واریز یارانه دی ماه بانک سپه و بانک تجارت

عکس/ ژست خاص فرزان دلجو، شاهرخی و شهرام شب پره در خیابان کریم خان

معامله ۹۵ کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا

قیمت طلا پس از مراسم تحلیف ترامپ چند می‌شود؟

رشد ۷۷ درصدی سود خالص ۹ ماهه بیمه سرمد

فیلم/ تصویر هراس انگیز غزه پیش روی فلسطینی‌ها

گزارش بورس امروز دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳

عکس/ حضور محسنی اژه‌ای و عراقچی در تشییع قضات مقیسه و رازینی

بانک صادرات ایران دومین شرکت برتر ایران شد

اعضای جدید هیأت‌مدیره بانک دی انتخاب شدند

فیلم/ سانحه هوایی برای بازیکنان تیم فوتبال سیرجان

حضور فعال بانک رفاه کارگران در نمایشگاه اهواز پترواکس

عکس/ تغییر شوکه کننده محمود شهریاری همه را متعجب کرد

چکاد بانک ملی ایران، خدمتی نوین در مدیریت دیجیتال چک‌ها

بازی ذوب‌آهن و پرسپولیس بدون تماشاگر خانم!

فیلم/ فروش نفت ایران کمتر از فروش اسباب بازی دیگر کشور‌ها

اتصال صنعت و دانش‌بنیان‌ها در ایران پتروکم

معرفی خودرو میتسوبیشی اوتلندر کراس‌اوور ۲۰۲۵

بازدید مدیر عامل بیمه نوین از شعبه مشهد

عکس/ دعوای خنده دار ایلان ماسک و ترودو در تویتر

فیلم/ رقص مشهور ترامپ این بار پیش از مراسم تحلیف

جهش سودآوری ۱۵۳ درصدی بیمه ملت در ۹ ماه

عکس/ غوغای رابعه اسکویی با تیپ و چهره جدیدش

عکس/ تیپ متفاوت ناصر ملک مطیعی با دو فرزندش دهه ۳۰

جزئیات تازه درباره کنسرت پرستو احمدی در کاروانسرا

حال بد مسجد وکیل شیراز

زمان تحلیف ترامپ به وقت ایران مشخص شد

عکس/ نماینده پایداری، نماینده کارگران را پرستو خطاب کرد

چرا یارانه دی ماه بانک سپه واریز نشده است؟

شش رمز ارز جدید به نوبیتکس اضافه شد

جنجال دوباره پخش سریال گاندو از امشب در شبکه افق

عکس/ استایل لاکچری بهاره رهنما با عینک خاص اش

عکس/ رونمایی مهسا ایرانیان از لباس نامزدی عجیبش

رکوردشکنی قیمت بیت‌ کوین پیش از تحلیف ترامپ

امیر تتلو تیتر یک گاردین شد+ عکس

اعلام زمان دیدار تراکتور و مس رفسنجان

رشد ۲۰ هزار درصدی ارز ملانیا در ۲۴ ساعت

نحوه ثبت نام در سامانه املاک و اسکان برای دریافت دسته چک

طلسم عجیب و غریب رامین رضاییان