تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی یکی از انوع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا دارای عطر و طعم دلچسبی است. این مربا همراه با کره یک صبحانه خوشمزه محسوب می‌شود؛ همچنین برای تزیین کیک و انواع تارت نیز کاربرد دارد.

طرز تهیه مربای کیوی

اقتصاد۲۴- مربا یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه محسوب می‌شود. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه‌ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود. مربا‌ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه‌های گوناگون تهیه می‌شوند.

، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد؛ همچنین می‌توانید برای تزیین کیک‌های میوه‌ای و تارت هم از این مربا استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

کیوی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
آبلیمو: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای کیوی

۱ ـ ابتدا کیوی‌ها را بشویید و پوست کنید؛ سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش بزنید. (می‌توانید کیوی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا کیوی را رنده کنید.)

۲ ـ آب و شکر را توی یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی آب و شکر شروع به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مخلوط آب و شکر کمی قوام بیاید.

۳ ـ بعد از از اینکه آب و شکر حدود ۱۵ دقیقه جوشید و به قوام رسید، کیوی‌های برش زده را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و کف‌های روی مربا را با کفگیر بگیرید. بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا کیوی با حرارت ملایم بپزد و شربت غلیظ شود.

۴ ـ در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و چند ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید تا مربا خنک شود؛ سپس بگذارید قابلمه مربا تا روز بعد در محیط آشپزخانه بماند؛ سپس مربا را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگه‌داری کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی

۱ ـ برای تهیه مربای کیوی باید کیوی‌هایی را انتخاب کنید که به اندازه کافی رسیده باشند. کیوی برای مربا نباید بیش از حد کال و سفت و یا برعکس بیش از حد رسیده و لهیده باشد.


بیشتر بخوانید: ۵ راهکار برای از بین بردن تندی غذا


۲ ـ در حین پخت مربا حتما کف‌های روی قابلمه را بگیرید؛ زیرا این کف‌ها باعث تیرگی مربا می‌شوند.

۳ ـ برای این‌که متوجه شوید مربا به غلظت کافی رسیده است یا خیر، مقداری از شربت مربا را داخل یک نعلبکی یا پیاله بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از این‌که شربت خنک شد، نعلبکی را تکان بدهید. اگر شربت سفت شده بود و به کندی حرکت می‌کرد؛ یعنی مربا به قوام لازم رسیده است و اگر شربت شل بود و ریخت؛ یعنی مربا هنوز باید روی حرارت اجاق بماند تا به قوام برسد.

۴ ـ آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.

۵ ـ شیشه‌هایی را که برای مربا انتخاب می‌کنید، باید حتما خشک و تمیز با در فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

۶ ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به اندازه‌ای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح کیوی‌ها را بپوشاند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ واکنش ترامپ به فیلتر تیک‌تاک (TikTok) در آمریکا

عکس/ آتشکده یزد با آتشی ۱۵۰۰ ساله بازمانده از دوران ساسانی

عکس/ زیبایی حیرت انگیز طلوع ماه بر فراز سبلان

عکس/ استوری بامزه همسر بهرام رادان در روز برفی تهران

فیلم/ لحظه آزاد شدن خالده جراره چهره جنجالی اسرای فلسطین

افزایش سقف به‌جای سهمیه خارجی در ایران

شغل علم الهدی قبل از انقلاب چه بود؟

عکس/ سفر مجردی ناصرالدین شاه به جاجرود ۱۳۰ سال پیش

کدام مناطق تهران برای خرید یا رهن و اجاره آپارتمان مناسب‌تر است؟ + جدول

رشد ۳۷ درصدی شاخص کل بورس در دوره جدید

فیلم/ قرائت پیام رهبری در تشییع قضات رازینی و مقیسه

بازار گردشگری در ایران کساد شد

فیلم/ مراسم تشییع قضات علی رازینی و محمد مقیسه

سریال تمام نشدنی خسارت‌های کرسنت؛ تا الان ۹۲۵ میلیون دلار ناقابل! / نتیجه سنگ اندازی‌های سعید جلیلی؛ غرامت از جیب مردم

عکس/ نمره ضعیف مهدی طارمی در اینتر

اینفوگرافی/ فهرستی از بدعهدی روس‌ها با ایران

دستیار ایرانی تیم ملی والیبال لو رفت + عکس

عکس/ شادی حسین کنعانی‌زادگان در تیم زنان پرسپولیس

شیب تند گرانی دارو؛ افزایش ۴۰ درصدی قیمت‌ها

روایت فرزند قاضی مقیسه درباره قاتل پدرش

فیلم/ آیین تشییع قضات شهید آغاز شد

سامانه نیما به تاریخ پیوست

عامل قتل مسلحانه در بم دستگیر شد

کارون زخم‌خورده سدها؛ برنامه ریزی خطرناک ۱۵ طرح برای انتقال آب از سرشاخه‌های کارون

سرگردانی ساکنان روستای شفت روی خاکستر؛ آوارگی ساکنان روستای امامزاده ابراهیم پس از ۲۶۲ روز!

عکس/ شاخص آلودگی هوای تهران امروز ۱ بهمن

سکه راهش را از دلار جدا کرد

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

رخ به رخ با چهره دوم ترامپ

جزئیات نزاع خونین در یافت‌آباد با دو قطع عضو

بیانیه جدید اتاق ایران در حمایت از تلاش دولت برای حل مشکل FATF

بازگشت طوفانی ترامپ؛ درباره آغاز به کار دونالد ترامپ و فرمان‌های اجرایی جنجالی‌اش پس از تحلیف

امیر تتلو الان کجاست؟!

تورم ماهانه تولید خودرو رتبه اول در بین صنایع

ترامپ عامل نگرانی صنعت خودروسازی جهان شد

بودجه‌های عجیب برای برنامه فرهنگی در بهشت زهرا

صف‌آرایی در برابر دیپلماسی؛ تلاش تندرو‌ها در ایران و آمریکا در مقابل احتمال مذاکره ۲ کشور

کدام بازار بیشترین بازدهی را در سال ۱۴۰۳ داشته است؟

حضور یک ایرانی مشهور در مراسم تحلیف ترامپ+ عکس

بهای نفت جهانی افزایش یافت

قیمت دلار نیما دوباره افزایشی شد

عکس/ حضور دونالد ترامپ در گورستان ملی ارلینگتون

ملانیا ترامپ هم از رمزارز خود رونمایی کرد

بازار خودرو به حرکت درآمد + جدول

میزان افزایش حقوق بازنشستگان در بهمن ۱۴۰۳ اعلام شد؟

بازار کم‌رق دلار در آستانه تحلیف ترامپ

واکنش عباس عبدی به ماجرای اهدای کفن در تلویزیون

حقوق بازنشستگان ۴۰۰ درصد از هزینه‌های زندگی عقب است

بازار طلا زیر سایه تحلیف ترامپ؛ حباب سکه کوچک شد

ظریف راهی سوییس شد