تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰

توقف موقت مذاکرات وین

مذاکرات برای لغو تحریم‌ها که از اوایل دی ماه در وین از سرگرفته شده، از فردا (شنبه) به مدت چند روز متوقف خواهد شد.

توقف مذاکرات وین

اقتصاد۲۴- بر اساس تفاهم صورت‌گرفته میان هیأت‌های مذاکره‌کننده در وین، دور هشتم گفتگو‌ها به مدت حدود یک هفته تنفس خواهد داشت.

بر این اساس، هیأت‌های مذاکره‌کننده فردا برای رایزنی و مشورت، به پایتخت‌ها بازخواهند گشت.


بیشتر بخوانید:  آمریکا: در آستانه توافق هسته‌ای با ایران هستیم


بعد از ظهر امروز دیدار دوجانبه علی باقری، رییس هیأت مذاکره‌کننده ایران و انریکه مورا، هماهنگ‌کننده اروپایی گفتگو‌ها در هتل کوبورگ وین برگزار شد.

قرار بود پس از این نشست نیز جلسه با حضور مذاکره‌کنندگان ارشد ایران، اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی برگزار شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار