تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰

افزایش چشمگیر ابتلای کودکان به کرونا

رئیس بیمارستان تخصصی کودکان ابوذر اهواز از افزایش چشمگیر ابتلای کودکان به کرونا خبر داد.

ابتلای کودکان به کرونا

اقتصاد۲۴- دکتر محسن علی‌سمیر اظهار کرد: در چند هفته اخیر افزایش بی‌سابقه‌ای در مواجهه با بیماران دارای علائم ابتلا اُمیکرون از جمله تب، گلو درد، سوزش گلو، بی حالی و سر درد داشته‌ایم. کودکان علاوه بر این علائم، ممکن است دچار علائم گوارشی و عصبی باشند.

وی افزود: ابتلا به اُمیکرون نسبت به سویه دلتا در کودکان زیر پنج سال حتی در کودکان زیر دو سال و بعضا زیر شش ماه بسیار مشاهده می‌شود و ابتلای این کودکان به بیماری، افزایش چشمگیری داشته است.

علی‌سمیر با اشاره به درگیری همزمان یا در فاصله کوتاه چند نفر از اعضای خانواده به بیماری، ادامه داد: متاسفانه مشاهده شده یکی دو روز پس از درگیری والدین، کودکان نیز درگیر بیماری می‌شوند و این مساله موجب شده است که حجم وسیعی از بیماران به بیمارستان ابوذر مراجعه کنند و ممکن است رسیدگی به این حجم از بیماران از توان کادر درمان خارج شود.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار فوتی و مبتلایان به کرونا در کشور امروز دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰


وی با بیان اینکه در چند روز اخیر میزان مثبت شدن تست کرونای کادر درمان زیاد بوده است، گفت: خستگی و فرسودگی کادر درمان به تبع می‌تواند موجب بیماری این افراد شود.

رئیس بیمارستان ابوذر اهواز که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: با توجه به اینکه احتمال داده می‌شود در یکی دو هفته آینده شاهد دو برابر شدن این تعداد بیمار باشیم، مردم باید بیشتر رعایت کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار