اقتصاد۲۴- مهرداد جهاندیده اظهارداشت: با توجه به گستره فعالیتهای پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و استقرار تعداد زیادی از شرکتهای دانش بنیان در این پارک بنا بر ضوابط قانونی نخستین هیات تشخیص حل اختلاف کار در این مکان راهاندازی شد.
وی افزود: هدف از راهاندازی هیات تشخیص پارک علم و فناوری، دسترسی آسان جامعه هدف به خدمات، رفع اختلافات کارگری و کارفرمایی و ایجاد بستری مناسب برای ادامه فعالیت واحدهای مستقر در پارک است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: حوزه فعالیت این هیات تشخیص، رسیدگی به دادخواستهای کارگران و کارفرمایان فعال در پارک علم و فناوری است که از طریق سامانه جامع روابط کار به ثبت رسیده باشد.
وی بیان کرد: تمامی واحدهای مستقر در پارک که مجوز فعالیت و راهاندازی کسب و کار خود را از پارک علم و فناوری دریافت کردهاند از شمول قانون کار سرزمین اصلی مصوب سال ۶۹ خارج و تابع قانون کار مناطق آزاد هستند.
بیشتر بخوانید: تشریح جزئیات حادثه کار فولاد ناب آرش ابهر/جانهای بیارزش، سونامی قتلهای خاموش
جهاندیده خاطرنشان کرد: در سیستان و بلوچستان ۱۹ هیات تشخیص و ۶ هیات تجدیدنظر کار رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی را بر عهده دارند.
وی افزود: در اجرای ماده ۱۵۷ قانون کار، رسیدگی به اختلافات میان کارگران و کارفرمایان وظیفه مراجع حل اختلاف کار است که این مهم با تشکیل هیاتهای تشخیص و حل اختلاف بصورت سه جانبه با حضور نمایندگان دولت، کارگر و کارفرما انجام میشود.