تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

تالار‌های پذیرایی با یک سوم ظرفیت فعالیت خواهند کرد

رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، تالار‌های پذیرایی با یک سوم ظرفیت فعالیت خواهند کرد و تالارداران باید مصوبات را رعایت کنند.

تالار‌ها

اقتصاد ۲۴- آقای خسرونیا گفت: تعدادی از شهر‌ها با جهش سویه جدید کرونا (اُمیکرون) در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته اند. تالار داران در بدو ورود مهمانداران باید کارت واکسیناسیون‌ها را چک و بررسی کنند.

اخیرا بخشنامه‌ای مبنی بر لزوم رعایت کامل مسائل بهداشتی به واحد‌های صنفی ابلاغ کردیم.

طبق گفته شیراوژن سخنگوی ستاد ملی کرونا تجمعات مذهبی و اجتماعی در فضا‌های سربسته با ۲۰ درصد ظرفیت انجام گیرد و استفاده از ماسک در محیط‌های سربسته اجباری است.


بیشتربخوانید:۸۰ درصد تالار‌ها تعطیلند


طبق اعلام اتاق اصناف، فعالان صنفی باید هر سه دُز واکسن را تزریق کرده باشند، بازرسان بر نحوه فعالیت و رعایت اصول بهداشتی در تالار‌ها نظارت می‌کنند. در صورت مشاهده فعالیت افراد مبتلا به کرونا در مراکز مذکور آن واحد طبق مقررات پلمب خواهد شد.

همچنین نصب QR کد بهداشتی در محل کسب و کار اعضا صنفی اجباری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار