اقتصاد۲۴- حشمتالله فلاحتپیشه نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در بخشی از یادداشت مکتوب خود با عنوان «FATF و زندگی لاکچری آقازادهها» اظهار داشت: فردی در اواخر دولت خاتمی تلاش میکرد با برگزاری همایشهای غیرعلمی بودجههای هنگفتی را از دولت دریافت کند که با مخالفت بنده و همکارانم در هیأت علمی یکی از مراکز پژوهشی مهم آن زمان مواجه شد.
وی افزود: این فرد پس از مدتی در دولت بعد به جایگاههای مهمی رسید و ضمن برگزاری چند همایش که موجب دردسر برای کشور شد، او هر از چندگاهی شعارهای غیرمنطقی را وارد گفتمان دولت میکرد و به تبع آن دشمنیها علیه کشور در سطح جهان شکل میگرفت. حتی ادامه امثال همان تفکر در دولت منجر به صدور چندین قطعنامه علیه کشور شد و ایران در ذیل فصل ۷ منشور ملل متحد قرار گرفت.
فلاحتپیشه با تشریح اقدامات خانواده این مدیر رانتی در دولت احمدینژاد، بیان داشت: بعدها شاهد بودیم که فرزند همان فرد با یک هنرپیشه ازدواج میکند و با یک تقسیم کار اموال حاصل از برخی کارهای رانتی به نام خانم بازیگر میشود و آقازاده مذکور نیز با وجود دریافت حکم قضایی، به نوعی از زندان رها میشود و امروز در کنار همسر خود زندگی را آغاز میکند.
این نماینده سابق مجلس اظهار داشت: حتی شاهد هستیم که خانواده همان فردی که تا دیروز ادعای جهان بدون «صهیونیسم و آمریکا» را داشت بیان میکنند که سبک زندگی ایشان هیچ ارتباطی با تفکر پدرشان ندارد.
بیشتر بخوانید: مورد عجیب خانواده محمدعلی رامین/ ایدئولوژیهای افراطی که بر فرزندان هم اثر نکرد!
وی با انتقاد شدید از مدیران به اصطلاح انقلابی، بیان داشت: امروز در کشور افرادی حضور دارند که عنوان نگهبان تابوها عمل میکنند و نمیگذارند هیچگونه دیپلماسی منطقی شکل بگیرد. این افراد مأموریت دارند هر فردی که به دنبال تنشزدایی با آمریکا کاری انجام میدهد را مورد فشار قرار داده و او را به دادگاه بکشانند. نمونه چنین اقداماتی نیز در قبال برخی از نمایندگان مجلس دهم از جانب همین افراد شکل گرفت.
وی تصریح کرد: امروز یک تقسیم کار بین فرزندان و پدران این جریان رانتی، غارتگر و حافظ تابوها شکل گرفته است. متاسفانه فرزندان چنین مسئولانی در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا آینده و زندگی خود را تضمین کردهاند و پدران آنها با تفکرات خود کشور را هر از چندگاهی با مشکلات فراوان روبرو میکنند. وضعیتی که این افراد ایجاد کردهاند موجب شده تا مردم کشوری که دارای چهارمین منابع سرشار است، در وضعیت زیستی نامناسبی قرار بگیرند.
فلاحتپیشه با ارائه یک پیشنهاد به دولت سیزدهم، ابراز داشت: امروز اگر دولت سیزدهم به دنبال شفافیت است و با این شعار ادعای ایجاد عدالت میکند، باید از تمامی کشورهایی که این آقازادهها در آنجا شرکت ثبت کردهاند بخواهد که از وضعیت شرکتهای ایجاد شده بازرسی به عمل آید و اگر مشخص شود که اموال ملت به تاراج رفته است، دولت باید پاسخگو باشد و حق تضییع شده مردم را نیز پیگیری کند.
منبع: قرن نو