تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰

مبتلایان امیکرون چند روز باید قرنطینه شوند؟

دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹، درباره مدت زمان ماندن در قرنطینه برای مبتلایان به اُمیکرون توضیحاتی ارائه کرد.

قرنطینه امیکرون چند روز است

اقتصاد۲۴- دکتر مسعود یونسیان درباره میزان قرنطینه‌ای که برای مبتلایان به اُمیکرون نیاز است، گفت: بحثی که در کمیته علمی مطرح شد این بود که ما نمی‌توانیم بر اساس یک مقاله یا تعدادی گزارشاتی که اعلام کردند که تا روز بیست و پنجم یا سی‌ام بعد از ابتلا نیز ویروس گزارش شده، اعلام کنیم که افراد مبتلا هم به همین مدت جدا شده و ایزوله شوند و این اقدام اصلا شدنی نیست.

وی افزود: در عین حال مشخصا بعد از روز پنجم به ویژه در افرادی که علائم بالینی شدیدی ندارند، تعداد ویروسی که فرد دفع می‌کند، کاهش قابل ملاحظه‌ای دارد. در عین حال هیچ کشوری نه می‌تواند بگوید که من از روز اول همه افراد مبتلا را آزاد می‌گذارم و قرنطینه نیاز نیست و نه می‌تواند اعلام کند که تا آخرین روزی که تعداد اندکی ویروس هم از بدن دفع می‌شود، افراد باید ایزوله باشند؛ بنابراین هر کشوری باید یک نقطه‌ای را تعیین کند.

یونسیان ادامه داد: بر این اساس تصمیم گرفته شد که پنج روز افراد به صورت ایزوله خودشان را از دیگران جدا کنند و در عین حال پنج روز بعد هم افراد از دو ماسک استفاده کرده و سعی کنند که توصیه‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی را با شدت بیشتر رعایت کنند. به این ترتیب احتمال انتقال را به صورت قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهیم و از طرفی امور مملکت را مختل نمی‌کنیم. هر کشوری باید بین احتمال انتقال بیماری و ارائه خدمات مورد نیاز جامعه تعادلی ایجاد کند و پیدا کردن این نقطه تعادل مهم است.


بیشتر بخوانید: زالی: امیکرون نوع ضعیف‌تر کرونا نیست


وی با بیان اینکه کمیته علمی با پیشنهاد پنج روز قرنطینه و پنج روز استفاده از دو ماسک و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی این تعادل را لحاظ کرد، گفت: البته کمیته علمی این موضوع را عمدتا برای کارکنان بهداشت و درمان توصیه کرد که به شدت به خدمات‌شان نیاز است. به طوری که از یک سو افراد آلوده به ویروس را برای ارائه خدمات نگذاریم تا دیگران آلوده نشوند و از طرفی افرادی که نیاز به دریافت خدمات دارند، محروم نشوند. با این حال به نظر می‌رسد که برای سایر مشاغل هم که جامعه به خدمات‌شان نیاز دارد، این تعادل باتوجه به جوانب مختلف مانند درصد افرادی که واکسن تزریق کرده‌اند، افرادی که باید واکسن تزریق کنند و... تصمیم منطقی به نظر می‌رسد.

یونسیان تاکید کرد: در عین حال اگر به افرادی که به نوع خفیف بیماری اُمیکرون مبتلا شدند و به عنوان مثال دو روز علامت داشته است و بعد علائمی ندارد، بگویید ۱۴ روز در خانه بمان، منطقا نمی‌پذیرد، اما اگر بگویید که پنج روز در خانه بمان، که اتفاقا در همان پنج روز شدت انتقال بیماری بالاتر باشد و بعد کاهش پیدا کند، قبول می‌کند. طبیعتا اگر فردی علامت شدید داشته باشد، این فرد در بیمارستان بستری شده و مدت بستری هم اضافه شده و مدت ایزولاسیونش طولانی‌تر است. مدت پنج روز قرنطینه برای افرادی است که علائم خفیفی داشته و نیاز به مراجعه و بستری در بیمارستان نداشته‌اند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اقتصاد ایران در آستانه بحران یا آغاز تغییر؟ / بی‌اعتمادی، پیری جمعیت و بیکاری، چگونه اقتصاد را به چالش می‌کشند؟

درویش برای پرسپولیس ضرب‌الاجل گذاشت!

کنایه تلویحی یک نماینده مجلس به اظهارات قاسمیان

پیش بینی سرنوشت سیاستمداری که گفتمانش گم شد/ بازی طیف پایداری و جلیلی و دولت پزشکیان در آینده سیاسی قالیباف

رژیم غذایی مناسب برای دوره میانسالی چیست؟

خواص شگفت انگیز کیوی برای سلامتی

معرفی مدنی‌زاده برای وزارت اقتصاد نشانه‌ای روشن از اعتماد عملی به نسل متخصص است

عکس/ ظاهر خاص ادل خواننده مشهور در ۲۰ سالگی با زیورآلات عجیب

نماینده صومعه‌سرا: ناترازی برق در کشور به یک یا دو دستگاه دولتی و یا برهه زمانی خاص برنمی‌گردد

بهترین داروهای گیاهی برای کاهش اضطراب

عکس/ قاب عاشقانه منوچهر هادی و سوفیا در آخرین روز مدرسه

مشخصات سامانه موشکی ضد تانک میلان| ضد تانک میان برد قابل حمل

فیلم/ پیشنهاد عجیب پزشکیان درباره پرداخت حقوق کارمندان

ماجرای عصبانیت هواداران استقلال از وریا غفوری چیست؟

فروپاشی شهر در برابر زمین لرزه؛ هشدار پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی درباره آسیب‌پذیری ۷۵ درصد ساختمان‌های تهران

پوریا شکیبایی کیست؟ / همه سوابق هنری از کتاب‌باز تا تاسیان

عکس/ شکل و شمایل فریدریش نیچه ۱۶۴ سال پیش با مدل موی عجیب

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

عکس/ چهره نیما شاهرخ‌شاهی با گریم بسیار جالب و دیدنی

قیمت خودرو‌های شرکت کیا + جدول

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ + جدول

در خطر انداختن زیبایی با سیگار و تاثیر بر ریزش مو

فیلم/ رقص نور برج ایفل به مناسبت قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن

عکس/ گریم متفاوت و جذاب هوتن شکیبا در سووشون

عکس/ چهره غمگین سها نیاستی در پست اینستاگرامی اش

فیلم/ حرکت طوفان از نیمروز افغانستان به سوی نیمروز ایران

ادعای عجیب ساترا درباره فیلتر نماوا و توقیف سووشون

عکس/ قیمت خانه در تهران ۸۰ سال پیش و پس از جنگ جهانی دوم

لیست خروج استقلال لو رفت

عکس/ ژست جالب هویدا ۵۴ سال پیش در کنار مادرش

شبهه تقلب سیستماتیک در انتخابات کانون وکلای مرکز

پشت پرده اقتصادی لغو ویزای چین برای ۶ کشور حاشیه خلیج فارس

عکس/ استایل خیابانی مریم معصومی با تی شرت و آل استار

عکس/ برنج شستن زنان کرد ۱۲۰ سال پیش در رودخانه طاق بستان

سخنان سرلشکر باقری که سوپرانقلابی‌ها را عصبانی کرد + فیلم

اینفوگرافی/ سیدعلی مدنی‌زاده کیست؟

عکس/ ساعت پسر سلطان عمان چقدر قیمت دارد؟

عکس/ چهره جذاب سلنا گومز در ۱۷ سالگی میان دانش آموزان

عکس/ یکی از رسومات عروسی در منجیل گیلان ۷۴ سال پیش با آینه و شمعدان

بهشت زهرا در وضعیت بحرانی قرار دارد؟

واکنش ایلان ماسک به ادعای جنجالی نیویورک تایمز

عکس/ آیا بایدن واقعا ربات است؟

عضو کمیسیون امنیت ملی از احتمال توافق موقت گفت

فیلم/ مقایسه باغ معجزه دبی در مقابل بهشت فومن

نکته‌های گزارش تازه آژانس اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران

پیشنهاد پذیرش حق غنی‌سازی ایران در مقابل توقف غنی‌سازی؛ جزئیات پیشنهاد‌های آمریکا به ایران به روایت آکسیون

عکس/ کافه گردی مرجانه گلچین با شال رنگارنگ و عینک چند میلیونی

عکس/ تیپ خاص و بهاری روژان سریال نون خ با گردنبند عجیب

مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی شد

دلیل جدایی ایلان ماسک از دولت ترامپ