اقتصاد۲۴- ایلان ماسک که در حال حاضر بزرگترین سهامدار توئیتر است، پیشنهاد تغییرات زیادی را در سرویس «شبکه اشتراکی این رسانه اجتماعی» مطرح کرد.
از جمله این تغییرات کاهش قیمت حق اشتراک ماهانه و ممنوعیت تبلیغات و ایجاد یک گزینه برای کاربران برای پرداخت با ارزهای دیجیتال از جمله «دوج کوین» است.
مدیرعامل شرکت خودروسازی تسلا و اسپیس ایکس، هفته گذشته ۹.۲ درصد از سهام توییتر را خرید و بهصورت خودکار یک کرسی در هیات مدیره این شرکت بدست آورد. با این حال پاراگ آگراوال، مدیرعامل توییتر در توییتی گفت که ایلان ماسک به هیات مدیره توییتر نمیپیوندد.
وی تصریح کرد که این تصمیم ماسک بوده است و او خواسته است که به هیات مدیره توییتر نپیوندد.
وی افزود: «انتصاب ایلان به هیات مدیره قرار بود بهطور رسمی از تاریخ ۹ آوریل اجرایی شود، اما ایلان همان روز صبح گفت که به هیات مدیره نخواهد پیوست.»
وی در عین حال تاکید کرد که ماسک بزرگترین سهامدار توییتر است و آنها پذیرای نظرات او هستند.
بیشتر بخوانید: توییتر امکان ویرایش آزمایشی را فراهم میکند
«توییتر بلو» که در ژوئن سال ۲۰۲۱ براه افتاد اولین سرویس اشتراکی توییتر است که دسترسی انحصاری به برخی از ویژگیهای تازه را به کاربرانی ارائه میدهد که در این شبکه ماهانه حق اشتراک میپردازند.
همچنین گفته میشود یکی از اولین پیشنهادات ایلان ماسک افزودن قابلیت اصلاح توییت هاست. مقامات این شرکت شش روز پیش اعلام کردند که قابلیت دکمه ویرایش به زودی افزوده میشود.
مالک اسپیس ایکس در یک توییت پیشنهاد کرد که کاربران «توییتر بلو» از این پس کمتر از ۲.۹۹ دلاری که در ماه میپردازند هزینه این اشتراک را بدهند.
همچنین وی در حساب کاربری خود نوشت که توییتر باید از «تبلیغات بپرهیزد» چرا که اگر این شرکت برای بقای خود به تبلیغات وابسته باشد قدرت شرکتهای تبلیغ کننده افزایش مییابد و آنها میتوانند سیاست هایشان را به توییتر دیکته کنند.
یکی از ثروتمندترین مردان جهان همچنین پیشنهاد کرد که کاربران بتوانند هزینهها را به جز حسابهای بانکی از طریق «دوج کوین» بپردازند.
توییتر تاکنون واکنشی به اظهارات ایلان ماسک نشان نداده است. میلیاردر اهل آفریقای جنوبی همچنین در حساب توییتری خود که بیشتر از ۸۱ میلیون دنبال کننده دارد، یک نظرسنجی گذاشت و از کاربران دیگر پرسید «آیا درست نیست که مقر اصلی توییتر در سان فرانسیسکو به محل اقامت افراد بی خانمان تبدیل شود؟ چرا که هیچکدام از کارکنان برای کار آنجا حاضر نمیشوند؟»
این نظرسنجی در تنها طی ۶ ساعت نهصدهزار رای دهنده داشت که نهایتا ۹۰ درصد با پیشنهاد تبدیل مقر توییتر به پناهگاه افراد بی خانمان موافقت کردند.
منبع: یورونیوز