تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱

اختصاص ۳ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی

پس از تخصیص ۱ میلیارد دلار ارز برای واردات دارو در روز گذشته؛ امروز هم این بانک به منظور تأمین ارز مورد نیاز برای واردات کالا‌های اساسی، مبلغ ۳ میلیارد دلار به این امر اختصاص داد.

اختصاص ۳ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی

اقتصاد۲۴- به نقل از بانک مرکزی پس از تخصیص ۱ میلیارد دلار ارز برای واردات دارو در روز گذشته؛ امروز هم این بانک به منظور تأمین ارز مورد نیاز برای واردات کالا‌های اساسی، مبلغ ۳ میلیارد دلار به این امر اختصاص داد.

بر این اساس، بانک مرکزی طی دیروز و امروز ۴ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو اختصاص داده است.

با موفقیت دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت و وصول درآمد‌های نفتی، تأمین ارز کشور با وجود ادامه تحریم‌ها به بهترین سطح سال‌های اخیر خود رسیده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار