تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱

دستگیری یک باند سرقت در نقش نظافتچی

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری اعضای باند چهار نفره سارقان منزل خبر داد و گفت: زن سارق به عنوان نظافتچی وارد منازل شده و اطلاعات به دست آمده را در اختیار سایر متهمان قرار می‌داده است.

دستگیری یک باند سرقت در نقش نظافتچی

اقتصاد۲۴- سرهنگ «جلیل موقوفه‌ای» در این باره بیان داشت: در پی افزایش سرقت منزل در محله «مهراباد جنوبی» خصوصا در ایام نوروز رسیدگی به این موضوع را تیمی از ماموران کلانتری ۱۱۹ مهرآباد بر عهده گرفته و تحقیقات میدانی را آغاز کردند.

وی با اشاره به اینکه عملیات کلانتری در پی جویی‌های انتظامی و تحقیقات صورت گرفته هویت و مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند افزود: با اخذ مجوز قضائی به مخفیگاه متهمان مراجعه و در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه سه متهم اعم از دو مرد و یک زن دستگیر شدند.


بیشتر بخوانید: قتل مرموز قهرمان پرورش اندام و مربی بدنسازی


این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان ۲۵ الی ۴۰ ساله در تحقیقات اولیه به جرم خود و سرقت منزل معترف و اظهار داشتند، در ابتدا متهم خانم به عنوان نظافتچی وارد منازل شده و پس از شناسایی کامل منزل و برداشتن کلید‌های منزل کلید‌ها را در اختیار سایر متهمان قرار می‌داده است.

وی گفت: در بررسی بیشتر و برابر اظهارات متهمان مالخر اموال سرقت شده شناسایی و در مخفیگاهش در محله شهران دستگیر و تعدادی اموال سرقتی از این مکان کشف شد.

سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به اینکه شهروندان توجه داشته باشند حتما از دفاتر معتبر اقدام به استفاده از نظافتچی کرده و در هنگام حضور نظافتچی در منزل یکی از ساکنین حضور داشته باشند در پایان خاطر نشان کرد: تحقیقات بیشتر جهت کشف جرائم احتمالی متهمان ادامه دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار