سویا ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
جعغری و گشنیز و پیازچه خرد شده ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
کتلت سبزیجات یکی از انواع کتلتها میباشد که برای افراد گیاه خوار که لبنیات مصرف میکنند بسیار مناسب است و همان طور …
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا سیب زمینیها را بشورید و با مقداری آب نیم پز کنید نباید سیب زمینی خیلی له شود نیم پز که شد داخل آبکش بریزید و پوست آن را بگیرید و صبر کنید تا خنک شود پیاز را نیز پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سویا را به همراه کمی آب ولرم خیس کنید سپس آبکش کنید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس با غذاساز له کنید تا خمیری شکل شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده و سیب زمینی که خنک شده و رنده شده را با پیاز و سیر و فلفل دلمه نگینی شده بریزید و در ادامه به آن سبزیها را اضافه کنید و بعد ادویهها را بریزید و در انتها تخم مرغ را اضافه کنید و حالا مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و منسجم شود سپس برای نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم: پخت کتلت رژیمی
برای پخت کتلت رژیمی کف یک تابه پیرکس را کمی با اسپری یا روغن چرب کنید و مایه کتلت را داخل ظرف بریزید و صاف کنید سپس در فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کتلت رژیمی پخته شود در انتها چند عدد گوجه حلقه کنید و روی کتلتها قرار دهید سپس گریل را روشن کنید تا روی کتلتها نیز طلایی شود شما میتوانید در سولاردم نیز این کتلت را درست کنید برای این کار کتلت را داخل تابه مخصوص آن بریزید و روی سه پایه کوتاه و روی دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید تا کتلتها پخته شود بهتر است در حین پخت کتلت رژیمی را چک کنید. نوش جان
منبع: پارسی دی