تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

تریبون‌های رسمی چگونه از دولت رئیسی حمایت می‌کنند؟

اگر اظهارنظرها و سخنان رسمی از تریبون‌های مختلف کشور از نماز جمعه تا صداوسیما را کنار هم بگذارید، یک ایده دنبال می‌شود؛ عادی جلوه دادن درد و مشکلات مردم! ظاهرا سیاست کنونی این است که مردم درک کنند جراحی اقتصادی برای کشور الزامی است و باید درد جراحی را تحل کنند.

تریبون‌های رسمی چگونه از دولت رئیسی حمایت می‌کنند؟

اقتصاد۲۴- یکی از عجیب‌ترین سخنرانی‌های حاکمیتی در حمایت از دولت رئیسی در ماجرای حذف یارانه آرد، آنجا بود که طباطبایی‌نژاد امام جمعه اصفهان درباره مشکلات معیشتی می‌گفت: «مردم باید مانند زمان مبارزه با منافقین که گاه مادر‌ها و پدر‌ها و خواهر‌ها و خاله‌ها فرد خاطی را لو می‌دادند، عمل کنند و بر مسائل جاری در اطراف خود نظارت کنند و مسائل را اطلاع دهند، حتی اگر به نفعشان نباشد.»

نمونه این دست سخنان که از تریبون تمام نهادهای حاکمیتی و ارکان کشور در پشتیبانی از سیاست‌های اقتصادی دولت بیان شده کم نیستند و هر کس به نحوی از ابراهیم رئیسی دفاع می‌کند و انتقادها را به پای ضد انقلاب و دشمنان نظام می‌گذارند؛ چنانچه خبرگزاری ایرنا در گزارشی که درباره اعتراضات مردم به گرانی منتشر کرده بود، معترضان را معاند توصیف کرده بود؛ و این یعنی گرا دادن برای سرکوب معترضان توسط نهادهای امنیتی. به این ترتیب تریبون‌هایی که باید خود صدای مردم باشند، از این می‌گویند که مردم نباید این روز‌ها سروصدا و اعتراض کنند، چون آبروی کشور می‌رود!


بیشتر بخوانید: پایان رفاقت سعید جلیلی با رئیسی


در تریبون‌های دیگر هم وضعیت به همین نحو است؛ عده‌ای از خطبا می‌خواهند مردم در گوشی‌های خود سرک نکشند و هر چیزی را باور نکنند. یکی می‌گوید دستگاه قضا با بر هم زنندگان نظم اجتماعی که به خیابان می‌آیند، برخورد کند و دیگری می‌گوید هیچ ایرانی حق باز ارسال فیلم و کلیپ مطالب غیر انقلابی در فضای مجازی را ندارد. آن دیگری گفته رئیس جمهور با این تصمیمش به مردم شفقت و دلسوزی کرده است.

برخی هم بی‌توجه به شرایط کنونی از آینده‌ای می‌گویند که قرار است فقر مطلق ریشه‌کن شود؛ همان وعده‌ای که پیش از عید بیان شده بود و حالا با تکرار آن در سال جدید در واقع بر عدم تحقق صحبت رئیس جمهور صحه گذاشته می‌شود.

از یکی از این تریبون‌های معروف گفته شده «کمک معیشتی ۴۰۰ هزار تومانی، فقر مطلق را برخواهد انداخت. قشر آسیب‌پذیر، قدرت خرید پیدا می‌کنند و فاصله طبقاتی از بین می‌رود.» عده‌ای هم می‌گویند «باید از رئیس جمهور تشکر کرد و به او گفت ممنونیم از صداقتت.»

با همین حمایت‌ها، درد‌های مردم طبیعی و بدیهی جلوه داده می‌شود و دولت رئیسی نیز برنامه‌های اقتصادی‌اش را پیش می‌برد؛ برنامه‌ای که نام آن را جراحی و درد آن را نیز به حساب جراحی گذاشته‌اند.

این روز‌ها دیگر دولت مقصر نیست و این مردم هستند که نباید سروصدا کنند و صبر پیشه سازند و حتی شده نام خانواده خود را که خلاف نظر حاکمیت عمل می‌کند لو دهند تا آبروی کشور حفظ شود. این روزها از این دست اظهارات و سخنان کم نیست و عمدتا نمکی هم به زخم مردم است. این در حالی است که در شرایط کنونی، اتفاقا صاحبان تریبون باید هر آنچه در توان دارند برای آرام کردن مردم و اطمینان خاطر دادن به آن‌ها به کار ببندند، نه آنکه مردم خسته را خسته‌تر و فاصله میان مردم و مسئولین را بیشتر و مرز خودی و غیر خودی را گسترده‌تر کنند.

منبع: رویداد24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ادویه مفید برای سلامت قلب و عروق

در گرمای تابستان این غذاها را نخورید

ارتباط دیر شام خوردن با افزایش خطر سرطان

تحلیل رسانه اسپانیایی از بحران آب در ایران: آب رو به اتمام است/ ۸۰ درصد مخازن آب خالی است

فوری/ ترور هدفمند در لبنان

فیلم/ جمله تکان‌دهنده و تاریخی ستارخان درباره ایران

دیدار سفیر انگلیس با اسماعیل بقایی

فیلم/ حضور لاریجانی بر مزار شهید سید حسن نصرالله

فیلم/ نفیسه کوهنورد خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی: خلع سلاح‌کردن حزب‌الله آسان نیست

رویترز: ایران به‌دنبال مذاکره مستقیم با آمریکاست

عکس/ تصویری پربازدید از ملاقات امروز دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و نخست وزیر لبنان

موضع‌گیری ایران‌خودرو در برابر مخالفت تعزیرات با افزایش قیمت

تلاش مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا

فیلم/ داستان سفر قاچاقی مصطفی راغب به کربلا

افزایش حقوق کارکنان دولت قطعی شد

تهران؛ زمانی برای غلبه بر تردیدها

رای جدید دادگاه کانادا درباره حادثه هواپیمای اوکراینی

فقر به جایی رسیده که سیب‌زمینی را قسطی می‌فروشند

فیلم/ لبنانی‌ها با برنج از لاریجانی استقبال کردند

صنع‌الله ابراهیم درگذشت

تغییر در فروش بنزین از شهریورماه

عکس/ صیاد شیرازی و فرزندش مهدی در سفر به مناطق جنگی

عکس/ پاسخ فضائلی به اظهارات محسن هاشمی در نقل قول از رهبری درباره جنگ و مذاکره

سامانه بارشی جدید در راه تهران

جدایی جنجالی یک پرسپولیسی به مقصد گل‌گهر

فیلم/ حرف‌های تلخ حامد بهداد: من افسرده‌ام و چیزی خوشحالم نمی‌کند

اروپا در انتظار پاسخ ایران

عراقچی یک حکم جدید صادر کرد

گفت‌وگوی دیپلمات ارشد روسیه با عراقچی

دو سرمربی والیبال ایران لژیونر شدند

فیلم/ پاسخ کوبنده مجری زن صداوسیما به نتانیاهو

فیلم/ اسرائیل نهمین کشور جهان از نظر کم‌آبیست و ایران رتبه چهاردهم را دارد

فیلم/ قطعی‌های ۱۲ ساعته آب و جریمه برای مشترکان بد مصرف

قتل فجیع دختر نوجوان به دست پسر ۲۰ ساله در بابل

عکس/ اعتراض اکبر گنجی به استفاده نتانیاهو از کتابش

خبر مهم درباره تردد از جاده چالوس

مشخصات موشک بالستیک رستاخیز ایران

فیلم/ اختلال در کنفرانس خبری لاریجانی در لبنان به دلیل قطع ناگهانی برق

پیشکسوت استقلال: سیدورف دلالی بیش نیست

فیلم/ بازداشت ۵۰ ایرانی در حرم امام حسین(ع) به دلیل شعارهای ضدصهیونیستی

واکنش باشگاه استقلال به استعفای جویباری

علائم هشداردهنده گرمازدگی و کم‌آبی بدن را بشناسید

ارزش سهام عدالت امروز ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ شوخی جالب و خنده‌دار هانا دختر مهران غفوریان

عکس/ نقشه تراکم جمعیت در ایران

عکس/ جواد نکونام تبرئه شد

عکس/ خبر خوش برای هواداران استقلال

وعده جدید وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ

عکس/ اسامی مصدومان تصادف اتوبوس زائران ایرانی در عراق

فیلم/ پیام ویژه علی لاریجانی به مردم لبنان از بیروت