تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

همه چیز درباره سعید روستایی و فیلم برادران لیلا

هفتاد و پنجمین جشنواره فیلم کن هم به پایان رسید و فیلم «برادران لیلا» به کارگردانی سعید روستایی، فیلمساز جوان و تحسین شده ی کشورمان توانست جایزه ی ارزشمند بهترین فیلم از نگاه فدراسیون بین‌ المللی منتقدان فیلم (Fipresci) را از آن خود سازد.

همه چیز درباره سعید روستایی و فیلم برادران لیلا

اقتصاد۲۴- این نخستین بار است که در بخش مسابقه ی اصلی جشنواره کن یک فیلم از ایران برنده ی این جایزه می‌ شود. سعید روستایی پس از دریافت این جایزه گفت آن را از طرف خود و گروه تولید فیلم برادران لیلا به مردم داغدار آبادان تقدیم می کند.

درباره فیلم برادران لیلا

همه چیز درباره سعید روستایی و فیلم برادران لیلا

برادران لیلا فیلم در ژانر درام به نویسندگی و کارگردانی سعید روستایی و تهیه کنندگی سید جمال ساداتیان است.

این فیلم در سال ۱۴۰۰ ساخته شده و ترانه علیدوستی، نوید محمدزاده، پیمان معادی، فرهاد اصلانی، محمد علی محمدی و سعید پورصمیمی از بازیگران فیلم هستند.

در خلاصه ی داستان فیلم برادران لیلا آمده است:

«لیلا (ترانه علیدوستی) زنی چهل ساله و مجرد است که در خانواده‌ ای درگیر با بحران اقتصادی زندگی می‌کند. او در دفتر اداری یک پاساژ کار می‌کند و تنها درآمد ثابت خانواده را دارد اما نه پدرش اسماعیل و نه چهار برادرش، علیرضا، پرویز، فرهاد و منوچهر به حرف او گوش نمی‌ دهند.

اسماعیل (سعید پورصمیمی) پدر خانواده، پیرمردی تریاکی است که اخیراً نشانه‌ های آلزایمر را بروز می‌دهد. علیرضا (نوید محمدزاده) برادر معقول، کارگری است که به علت اختلاس صاحب کارخانه تعدیل نیرو شده است. پرویز (فرهاد اصلانی) در پاساژ لیلا به عنوان خدمه‌ ای که عوارض توالت را دریافت می‌کند مشغول است. پنجمین فرزند او به تازگی متولد شده‌ زیرا همیشه به دنبال فرزند پسر بوده است. فرهاد (محمد علی‌محمدی) نیز شغل ثابتی ندارد و مدام در حال بدنسازی است. منوچهر (پیمان معادی) هم آدم دغل‌ کاری است که برادرانش را ترغیب به نوعی کلاهبرداری می‌ کند که پول پیش‌خرید ماشین را بالا بکشند.


بیشتر بخوانید: روی خوش کن به نسل جدید سینمای ایران


اسماعیل چندین سکه طلا پس‌ انداز کرده و لیلا پیشنهاد می‌ دهد که واحدی تجاری در پاساژ را بخرند تا بوتیک راه بیاندازند. این بوتیک قرار است در محل فعلی توالت‌ های پاساژ باشد. از طرف دیگر، سردسته ی فامیل فوت می‌ کند. اسماعیل همواره به دنبال این مقام بوده زیرا سردسته می‌ تواند بخشی از کادوهای عروسی‌ های فامیل را صاحب شود، پس بنا به رسم خانوادگی، سکه‌ هایش را به عنوان کادو عروسی می‌ دهد …»

تهیه کننده ی این فیلم، سید جمال ساداتیان از احتمال اکران این فیلم در ایران در مرداد سال جاری خبر داده است

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

بیوگرافی سعید روستایی

همه چیز درباره سعید روستایی و فیلم برادران لیلا

سعید روستایی متولد سال ۱۳۶۸ در تهران و دارای مدرک کارشناسی سینما از دانشگاه سوره است.

فعالیت در عرصه ی سینما را از سال ۹۰ با ساخت فیلم های کوتاه آغاز کرد.

تا سال ۹۳ به ساخت فیلم های کوتاه مشغول بود تا اینکه تصمیم به ساخت اولین فیلم بلند خود گرفت.

سعید روستایی در سال ۹۴ با ساخت اولین فیلم بلند خود به نام «ابد و یک روز» رسماً پا به دنیای سینمای حرفه ای گذاشت.

فیلم «ابد و یک روز» با نویسندگی و کارگردانی سعید روستایی، درباره ی خانواده ای درگیر مشکلات مختلف همچون اعتیاد، فقر، بیکاری و مسائل خانوادگی بود و پیمان معادی، نوید محمدزاده و پریناز ایزدیار بازیگران اصلی آن بودند.

این فیلم بسیار مورد تحسین قرار گرفت و با دریافت ۹ سیمرغ بلورین از جشنواره فجر سال ۹۴ توانست رکوردشکنی کند، از جمله سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول زن (پریناز ایزدیار) و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد (نوید محمدزاده).

روستایی دومین فیلم بلند خود به نام «متری شش و نیم» را در سال ۹۷ ساخت. فیلمنامه ی این کار هم اثر روستایی بود و پیمان معادی و نوید محمدزاده بازیگران اصلی آن بودند.

همه چیز درباره سعید روستایی و فیلم برادران لیلا

این فیلم درباره ی یک فروشنده ی بزرگ مواد مخدر (با بازی نوید محمدزاده) بود که مأموران پلیس به سردستگی صمد (با بازی پیمان معادی) به دنبال او هستند.

فیلم «متری شش و نیم» با فروش ۲۷/۶ میلیاردی تومانی در گیشه به پر فروشترین فیلم غیر کمدی و دومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران تبدیل شد.

سومین فیلم بلند سعید روستایی «برادران لیلا» است که در جشنواره کن نخستین اکران خود را از سر گذارند.

در سال ۹۶ هم فیلمی به نام «سد معبر» به کارگردانی محسن قرایی ساخته شد، که فیلمنامه ی آن اثر سعید روستایی بود.

سعید روستایی تاکنون ازدواج نکرده و مجرد است.

منبع: روزیاتو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اعلام زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴

کدام خانواده‌ها در اولویت مسکن حمایتی قرار دارند؟

اولین واکنش ترامپ به خروج آمریکایی‌ها از خاورمیانه

نفت به مسیر افزایش قیمت بازگشت

خبر جدید درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

راز نجومی شدن قیمت برنج چیست؟

شاخص بورس زیر سایه بلاتکلیفی مذاکرات

بلاتکلیفی سیاسی بورس را در سایه ابهام نگه داشت

تغییر قیمت‌ها در بازار خودرو شدید شد+ جدول

واکنش شورای رقابت به عرضه خودرو در بورس کالا

آماده‌باش برای تغییرات جدید در قیمت نان

خودروی برقی هم قیمت سایپا کوییک + عکس

عرضه خودرو در بورس کالا قانونی شد + سند

چگونه قانون انتصاب در مشاغل حساس به چماقی برای حذف متخصصان بدل شد؟/ لگدمال کردن دوباره وفاق توسط تندروها

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۲ خرداد ۱۴۰۴/ بازی سیاسی در زمین دلار

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/ درخشان‌ترین ستارگان آسمان شب

کوفته تبریزی مقصد مدافع پرسپولیس را لو داد!

ستاره مدنظر سیدورف استقلال را فالو کرد

قاب زن و شوهری سمر سریال عشق ممنوع

بورس در تله بلاتکلیفی؛ بازار چشم‌انتظار وزیر اقتصاد و مذاکره/ سیگنال‌های مبهم سیاسی و اقتصادی بازار را سرد کرد

عکس زیبای شیرین سریال نون خ

عکس/تیپ خاص رضا عطاران در استرالیا جلب‌توجه کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۲ خرداد ۱۴۰۴/ افزایش قیمت طلا در چهارشنبه‌بازار

چرا اسرائیل نمی‌تواند به ایران حمله کند؟

پیغام مذاکراتی مسعود پزشکیان برای آمریکا

نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنها راه پیش‌رو است

تیتر یک سایت رهبری بعد از دیدار امروز نمایندگان

بیانیه تروئیکای اروپا علیه ایران؛ احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه

عکس/اعتراف بازیگر زن تلویزیون به حمل سلاح سرد!

پایان رابطه‌ عاشقانه‌ زوجی که همه دوستشان داشتند

هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

ظریف می تواند رئیس مجلس شود!

فتیله بمب بزرگ پرسپولیس در ترکیه روشن شد

برنده توپ طلای فوتبال ایران معرفی شد

پاسخ فوری ایران به قطعنامه جنجالی اروپا و آمریکا

فوری / انتظار می‌رود قطعنامه عدم پایبندی ایران طی چند ساعت آینده صادر شود

ترامپ: اعتمادم به دستیابی به توافق با ایران کمتر شده است

عراقچی: خطای راهبردی تروئیکای اروپایی، ایران را وادار به واکنش قاطع خواهد کرد

ادعای هگست علیه ایران