تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱

بازگشایی نماد سرخابی‌ها در چه مرحله‌ای قرار دارد؟

یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ بود که پذیره‌نویسی دو نماد استقلال و پرسپولیس در تابلو نارنجی بازار پایه فرابورس ایران انجام شد.

بازگشایی نماد سرخابی‌ها

اقتصاد۲۴- مدیرعامل فرابورس گفت: سعی داریم به سبب آن که سرمایه مردم در دو نماد باشگاه استقلال و پرسپولیس درگیر است بتوانیم در سریع‌ترین حالت ممکن گشایش نماد‌ها را داشته باشیم.

آقای میثم فدایی گفت: نماد استقلال و پرسپولیس هیچ تفاوتی با سایر نماد‌ها ندارد و این دو نماد نیز باید مانند سایر نماد‌ها قوانین و مقررات مربوط به افشای اطلاعات را طی کنند تا بازگشایی انجام شود؛ اما در خصوص نماد استقلال ثبت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها انجام و افشای اطلاعات اکثر موارد دریافت شده است. همچنین یک تاییدیه هم دریافت کرده‌اند که اگر این تاییدیه ارائه شود و صورت‌های مالی مربوطه را در کدال بارگذاری کنند، می‌توانیم گشایش نماد استقلال را داشته باشیم.

به گفته فدایی در خصوص پرسپولیس فرآیند مقداری طولانی‌تر شده ودر حال ثبت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها است. ما در فرابورس به دنبال گشایش همه نماد‌هایی هستیم که افشای اطلاعات کافی را انجام داده باشند. هر زمان که این دو نماد تمام مراحل را بگذرانند گشایش نماد انجام خواهد شد.
یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ بود که پذیره‌نویسی دو نماد استقلال و پرسپولیس در تابلو نارنجی بازار پایه فرابورس ایران انجام شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار