اقتصاد۲۴- به نقل از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، انجیر دارای طبع گرم میباشد. میوه انجیر تعرق آور، ادرارآور، تب بر، ضد یبوست و تقویت کننده بوده است و برای افرادی که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند و نیز بیمارانی که دوران نقاهت را میگذارانند بسیار مفید است.
شیره درخت انجیر برای درمان بیماریهای پوستی و رفع زگیلها و میخچهها مفید است.
مهمتر از همه انجیر ضد سرطان است. ترکیبهای شیمیایی موثر در درمان سرطان شامل Serince,shikimic acid Stigmasterol,succinic acid Oleanoica asid Myristic acid,niacin هستند.
بیشتر بخوانید: چهار دلیل ابتلا به بیماری کبد چرب
انجیر برای کبدهای ضعیف مناسب نیست و این افراد باید انجیر را با گردو بخورند.
مصرف انجیر موجب دفع سموم شده و از ترکیب شیر و انجیر میتوان برای درمان ناراحتیهای تنفسی، التهاب گلو، التهاب مفاصل، آرتروز و نیز درمان زخمهای داخلی دهان استفاده کرد.
انجیر تقویت کننده دستگاه گوارش بوده و سوء هاضمه را نیز درمان میکند.