تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۱

بازیکن سابق استقلال به فولاد پیوست

فرشید اسماعیلی در فصل پیش روی لیگ برتر پیراهن فولاد را به تن خواهد کرد. اسماعیلی بعد از یک سال موفق در لیگ قطر دوباره به فوتبال ایران برگشته، اما در تیمی غیر از استقلال به کار خود ادامه خواهد داد.

بازیکن سابق استقلال

اقتصاد۲۴- فرشید اسماعیلی در فصل پیش روی لیگ برتر پیراهن فولاد را به تن خواهد کرد.
اسماعیلی بعد از یک سال موفق در لیگ قطر دوباره به فوتبال ایران برگشته، اما در تیمی غیر از استقلال به کار خود ادامه خواهد داد.

او که از فجر به استقلال آمد و در پست‌های مختلفِ خط هافبک آبی‌ها ۶ فصل خاطره انگیز را پشت سر گذاشت، سال پیش به لیگ ستارگان قطر رفت تا هم‌تیمی مهرداد محمدی در العربی سرخ‌پوش باشد؛ رنگی که امسال هم بر تن او خواهد بود. در تیمی پرستاره و جذاب که در فصل نقل و انتقالات عالی کار کرده با مهره‌های باتجربه و نامدار سابق سرخابی قصد یورش به جام قهرمانی را دارد.

تیم فوتبال فولاد با جواد نکونام در لیگ بیست و دوم حضور خواهد یافت. سرخ‌پوشان اهواز با وجود جدایی چندین مهره سرشناس، حضور فعالی در مارکت تابستانی داشتند و مهره‌های خوبی به‌خدمت گرفته‌اند. آن‌ها دقایقی پیش از فرشید اسماعیلی به‌عنوان جدیدترین خرید تابستانی خود رونمایی کردند.


بیشتر بخوانید: بزرگ‌ترین انتقال سال به جای استقلال در سپاهان


به جز او، کریستوفر نت، سعید آقایی، مجید علیاری، احسان پهلوان، علی قربانی و محمدرضا غبیشاوی در سبد خرید این فصل تیم نکونام بوده‌اند تا چهره تازه‌ای به تیمی بدهند که مدیریت آن برعهده حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل اسبق و مشهور پرسپولیس است.

فولاد خوزستان سومین تیم ایرانی خواهد بود که هافبک ۲۸ ساله هرمزگانی در آن توپ می‌زند. شاگردان نکونام در فصل پیش رو، علاوه‌بر لیگ برتر، مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا را هم در پیش دارند؛ آن‌ها به‌عنوان تنها نماینده ایران در مرحله یک‌هشتم نهایی ACL ۲۰۲۲، روز ۱۴ بهمن با الفیصلی دیدار خواهند کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار