تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۱

تجلیل از خیران مشارکت‌کننده در آزادسازی زندانیان

در مراسمی با حضور اعضای تیم اجرایی برگزار کننده‌ مراسم روز فناوری اطلاعات، از خیران مشارکت کننده در آزاد سازی زندانیان جرایم اقتصادی تجلیل شد.

تجلیل از خیران مشارکت‌کننده در آزادسازی زندانیان

اقتصاد۲۴- به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، این سازمان در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود در مراسم بزرگداشت روز فناوری اطلاعات که ۲۲ تیر ماه در هتل اسپیناس خلیج فارس برگزار شد، ضمن رونمایی از لوح یادبود این روز، با عرضه‌ی ۲۱ لوح بزرگداشت روز فناوری اطلاعات، با مشارکت جمعی از فعالان حوزه‌ی فاوا، مبلغ دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به نیت آزادسازی تعدادی از زندانیان جمع‌آوری کرد.

در همین راستا، طی مراسمی که روز چهارشنبه، ۵ مرداد ماه برگزار شد، از کسانی که در این عمل خیرخواهانه مشارکت داشتد، تقدیر و تشکر به عمل آمد و لوح یادبود روز فناوری اطلاعات به آن‌ها تقدیم شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار