تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱

تقاضای ظروف یکبار مصرف ۲ برابر شد

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف ایران از افزایش دو برابری تقاضای ظروف پلاستیکی نسبت به محرم سال قبل خبر داد و گفت: قیمت ظروف پلاستیکی نیز نسبت به محرم سال قبل ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.

تقاضای ظروف یکبار مصرف

اقتصاد۲۴- مهدی صمدی اظهار کرد: با توجه به کمتر شدن شیوع ویروس کرونا نسبت به سال قبل، بازگشایی هیئت‌ها و افزایش نذری‌ها، تقاضا ظروف پلاستیکی هم افزایش داشته است.

وی در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت ظروف پلاستیکی نیز گفت: قیمت مواد اولیه طی ۲۰ روز اخیر تقریبا نزولی بوده، بنابراین قیمت ظروف پلاستیکی در آستانه ماه محرم نسبت به ماه‌های قبل افزایش نداشته است.

اما به گفته عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف، به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، قیمت ظروف پلاستیکی نسبت به محرم سال قبل ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.


بیشتر بخوانید: قیمت ظروف یکبار مصرف دو برابر شد


صمدی با اشاره به مشکلات تامین مواد اولیه، تصریح کرد: با ایجاد سامانه‌های جدید، دولت سهمیه برخی تولیدکنندگان را کم کرده است. مشکلاتی هم در بورس وجود دارد که مجموع این شرایط باعث شده تامین مواد اولیه نسبت به سال قبل هم سخت‌تر شده باشد. در مقابل کارخانه‌ها مجبورند مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازار غیر رسمی تهیه کنند.

وی افزود: درخواست ما این است که دولت در خرید مواد اولیه، تامین سرمایه، فاکتور‌های رسمی و ... به تولیدکنندگان کمک کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار