تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱
یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی:

احتمال پاره شدن توافق بایدن با ایران ۱۰۰ درصد است

یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی بار دیگر تهدید کرده که رئیس‌جمهور بعدی کشورش توافق احتمالی دولت فعلی با ایران را پاره خواهد کرد.

توافق بایدن با ایران

اقتصاد۲۴- «تد کروز»، نماینده جمهوری‌خواه ایالت تگزاس در مجلس سنای آمریکا بار دیگر تهدید خود را مبنی بر اینکه رئیس‌جمهور بعدی توافق احتمالی دولت «جو بایدن» با ایران را پاره می‌کند، تکرار کرد.

تد کروز در حساب کاربری خود در توییتر ضمن انتشار ویدئویی از یک مصاحبه اخیر خود نوشته است: «رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه بعدی، هر توافق احمقانه بایدن با ایران را پاره خواهد کرد.»

کروز در مصاحبه‌ای که ویدئوی آن را منتشر کرده می‌گوید: «احتمال اینکه رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه بعدی- که فکر می‌کنم در سال ۲۰۲۵ خواهد بود- هرگونه توافق احمقانه بایدن با ایران را پاره کند نزدیک به ۱۰۰ درصد است.»

تد کروز گفته که او در تلاش است زمینه‌ها و شرایط مربوط به این اقدام از سوی جمهوری‌خواهان را فراهم کند. او مدعی شد که مهم‌ترین تصمیمی که دونالد ترامپ گرفت خروج از برجام بوده است.

اظهارات این سناتورجمهوری‌خواه در شرایطی مطرح شده که دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌های ایران چند هفته پیش در شهر وین برگزار شد.

برگزاری این دور از مذاکرات پس از آن صورت گرفت که «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله‌ای در روزنامه فایننشال‌تایمز مدعی شده بود بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکارهای به‌روزشده‌ای در خصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.

جمهوری اسلامی ایران روز ۲۴ مرداد اعلام کرد پاسخ و ملاحظات خود در خصوص پیشنهادات اتحادیه اروپا را ارائه داده است. آمریکا نیز پاسخ خودش را به این متن داده است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار