تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱

روسیه اُسکار را تحریم کرد

آکادمی فیلم روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد هیات رئیسه این آکادمی تصمیم گرفته است هیچ فیلمی برای جوایز اسکار در سال ۲۰۲۲ نامزد نکند.

اُسکار

اقتصاد۲۴-روسیه بدنبال تیرگی مناسباتش با غرب بر سر بحران اوکراین، تصمیم گرفته است در مراسم اسکار سال جاری فیلمی برای رقابت در مسابقات معرفی نکند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، آکادمی فیلم روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد هیات رئیسه این آکادمی تصمیم گرفته است هیچ فیلمی برای جوایز اسکار در سال ۲۰۲۲ نامزد نکند.

پاول چوخری رئیس کمیته مسئول انتخاب نامزد گفت که در پی اتخاذ این تصمیم، از سمت خود استعفا کرده است.

وی در نامه‌ای با اعلام خبر استعفای خود نوشت: رئیس این آکادمی به طور یکجانبه تصمیم به نامزد نکردن فیلمی از روسیه در مراسم اسکار گرفته است.

در همین حال، نیکیتا میخالکوف کارگردان روسیه که از روابط خوبی با کرملین برخوردار است، گفت که با شرکت در اسکار سال جاری هیچ چیزی عاید مسکو نمی‌شود.

وی که در سال ۱۹۹۵ جایزه اسکار را برای بهترین فیلم زبان خارجی دریافت کرد، نامزدی فیلمی از روسیه در مراسم اسکار را بی معنی خواند و در عوض پیشنهاد داد جایزه‌ای معادل برای کشور‌های منطقه اوراسیا از جمله جمهوری‌های شوروی سابق در آسیای مرکزی و قفقاز راه اندازی شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار