تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱

عضو مجلس خبرگان: گشت ارشاد موفق نبوده؛ باید به آن‌ها تذکر داد

عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: باید به همین گروه ارشاد تذکر داد که برخورد‌های دوستانه، پدرانه، برادرانه و مادرانه با این خواهران و برادران صحبت کنند.

نظر مقتدایی درمورد گشت ارشاد

اقتصاد۲۴- آیت‌الله مقتدایی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عملکرد گشت ارشاد، گفت: به نظر من می‌آید که خیلی موفق نبوده است. باید به خود این گروه تذکراتی داده شود که رفتارشان با مردم خشن و تند نباشد و بلکه با رعایت برادری، خواهری و مادری برخورد خوب داشته باشند؛ که وقتی با طرف صحبت می‌کنند در قلب او تأثیر بگذارد و فکر کند یک دوست، پدر یا برادر دارد با او حرف می‌زند.

  • در برنامه‌هایی که پیش آمده یقینا دست خارجی و دشمن در کار بوده و مقدماتی را فراهم کرده اند تا مردم را نگران کنند و از اعتقادات آن‌ها درباره توحید، نبی گرامی اسلام (ص) و اهل بیت (ع) ذهنشان را منحرف کنند و آن وقت اقدامات نابخردانه‌ای را انجام بدهند؛ اقداماتی که منطقی و شرعی نیست. اگر راه حل ایرادات و اشکالات از نخبگان سؤال شود، کار بسیار مفید و مؤثری است برای حل نابسامانی‌هایی که اخیرا شاهد بوده ایم. چون این افراد به جریاناتی که در میان مردم اتفاق می‌افتد آشنا هستند.

 

  • بالأخره کسانی که به مشکلات مردم آشنایی ندارند و راه حلش را هم نمی‌دانند، نظرات و راه حل‌هایی می‌دهند که به ضرر جامعه، امت اسلامی و نظام است. این نظرات در میان مردم، جوانان و متدینین انحراف ایجاد می‌کند؛ و این برای جامعه اسلامی، انقلاب و ملت عزیزمان خیلی خطرناک است.

بیشتر بخوانید: محمد مهاجری: قالیباف احساس می‌کند که نظام یک ریاست جمهوری به او بدهکار است


  • باید از نخبگان دلسوز مردم و نظام خواست که به میدان بیایند و کنار نکشند؛ کنار کشیدن آن‌ها به ضرر نظام و اسلام است و بعید می‌دانم آن‌ها هم خودشان را کنار بکشند. چون دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند، باید به آن‌ها احترام گذاشت و از آن‌ها خواست که به میدان بیایند. به حرفشان هم گوش بدهند تا آن‌ها دلسرد نشوند و بدانند صحبت‌های آن‌ها خواهان دارد و پیگیری می‌شود.

 

  • مسئولین گشت ارشاد باید متوجه باشند اجازه‌ای که به این‌ها داده شده تا تذکر بدهند به کسی که مثلا حجاب را رعایت نمی‌کند، نظرشان فقط برای خدا باشد و نظر غیر خدایی نداشته باشند؛ و با ادب، احترام، موعظه و نصیحت با مخاطبان خود صحبت کنند.

 

  • من یادم می‌آید اوایل انقلاب که به امر امام شورای عالی قضایی تشکیل شد، من هم عضو آن شورای عالی بودم و اولین گشت ارشاد را آن وقت ما تصویب کردیم و گروه‌هایی را مأموریت دادیم که در بین مردم بگردند و تذکراتی هم راجع به حجاب و هم راجع به کار‌های خیر و کمک به دیگران داشته باشند. خود من یادم می‌آید دو مرتبه آن گروه ارشاد را دعوت و با آن‌ها صحبت کردم.

 

  • صحبتی که با آن‌ها کردم همین بود که اذن داده شده به شما این نیست که هر طور دلتان می‌خواهد عمل کنید؛ ببینید مصلحت چیست؟ چه چیزی الآن لازم است به این‌ها تذکر بدهید؟ کیفیت برخوردشان را می‌گفتم با ادب، احترام، دوستی و محبت با این‌ها صحبت کنید. الآن هم نظر ما همین است. این گروه ارشاد اگر دیدند یک خانمی حجابش را رعایت نکرده، باید به عنوان دوست و خیرخواه یا مثل یک برادر مهربان یا مثل یک پدر و مادر که نسبت به فرزند علاقه دارند، با این‌ها صحبت کنند. اگر آن‌ها برخورد تند کردند شما مقابله نکنید؛ شما خداحافظی کنید و کنار بروید.

 

  • باید به همین گروه ارشاد تذکر داد که برخورد‌های دوستانه، پدرانه، برادرانه و مادرانه با این خواهران و برادران صحبت کنند.

 

  • به نظر من می‌آید که خیلی موفق نبوده است. باید به خود این گروه تذکراتی داده شود که رفتارشان با مردم خشن و تند نباشد و بلکه با رعایت برادری، خواهری و مادری برخورد خوب داشته باشند؛ که وقتی با طرف صحبت می‌کنند در قلب او تأثیر بگذارد و فکر کند یک دوست، پدر یا برادر دارد با او حرف می‌زند.

 

  • راه برون رفت این است که عده‌ای به جوانان تذکر دهند که تحت تأثیر این کلمات و برخورد‌ها قرار نگیرید؛ این‌ها کار دشمن است و دشمن دارد چنین برنامه‌هایی را پیاده می‌کند تا مردم را نسبت به نظام بدبین کند؛ فریب این تحریکات را نخورید و خودتان عاقلانه با دوستان و بزرگانتان مشورت و عمل کنید. نباید طوری باشد که عده‌ای با غرور، تکبر و تندی با مردم رفتار کنند.
منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟