تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱

رشد ۷ هزار واحدی بورس در هفته اخیر

شاخص کل بورس این هفته را با رشد خفیف بیش از ۷ هزار واحدی نسبت به هفته قبل پایان داد.

رشد ۷ هزار واحدی بورس در هفته اخیر

اقتصاد۲۴- شاخص کل بورس تهران در معاملات روز شنبه با رشد ۲۸۶۸ واحدی مواجه شده و به یک میلیون و ۳۱۶ هزار واحد رسید، نماد‌های شپنا، شبندر، خودرو و خساپا بیشترین تأثیر مثبت را بر معاملات بورس تهران گذاشته و نماد‌های بفجر، کگل و فارس بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل بر جای گذاشتند.

نماد‌های شستا، شپنا، خگستر، خودرو، خساپا، شبندر و کالا نیز نماد‌های پرتراکنش بورس تهران بودند، ارزش معاملات خرد نسبت به معاملات روز سه شنبه هفته گذشته با افزایش مواجه شده و به ۲،۱۰۹ میلیارد تومان رسید در هفته گذشته ارزش معاملات به کف خود رسیده و از در کانال یک هزار میلیارد تومان معامله شد که امروز با افزایش نسبتاً خوبی همراه بود. لیدر‌های بازار خودرویی، پالایشی و پتروشیمی‌ها بودند و بعد از آنان نیز گروه عرضه برق و گاز قرار گرفت. خروج نقدینگی یا به عبارت دیگر خرید حقوقی ۷۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به معاملات هفته گذشته روند کاهشی را نشان می‌دهد، نکته مثبت دیگر خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به میزان ۳۹۹ میلیارد تومان بود، ۴۹ نماد در معاملات امروز به ارزش ۱۰۵ میلیارد تومان صف خرید بوده و ۵۴ نماد به ارزش ۱۱۷ میلیارد تومان نیز در وضعیت صف فروش قرار داشتند.

معاملات روز یکشنبه

امروز شاخص کل بورس با ریزش ۱۱۶۳۹ واحدی به یک میلیون و ۳۰۵ هزار واحد رسید تا بازار دوباره به محدوده بحرانی برسد، زیرا از دست رفتن حمایت یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی می‌تواند وضعیت بازار را با هیجان فروش بسیار بیشتری مواجه کند.

در معاملات امروز شاخص کل ریزش ۰.۸۸ درصدی را تجربه کرده و شاخص کل هم وزن ریزش ۱.۴۷ درصدی را شاهد بود، نماد‌های شستا، کچاد، کگل، شپدیس، حکشتی، میدکو، وپاسار، شبندر، بفجر، خودرو، ومعادن و خساپا بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل از خود نشان دادند.

رشد ۷ هزار واحدی بورس در هفته اخیر

در معاملات یکشنبه ۱۰۲ نماد در وضعیت صف فروش قرار داشته که این میزان صف فروش بسیار قابل توجه است، همچنین ۳۹۰ نماد نیز منفی معامله شده و تنها ۷۷ نماد مثبت بوده و از میان آنان ۳۱ نماد صف خرید بودند.

ارزش معاملات خرد، اما در روز یکشنبه به محدوده ۲،۲۰۹ میلیارد تومان بوده که این میزان نسبت به دیروز تغییر چندانی نداشته، اما نسبت به هفته قبل با افزایش همراه است. امروز بازار با ۶۲۹ میلیارد تومان خروج پول حقیقی همراه بوده و تنها با ۲۵ میلیارد تومان ورود پول هوشمند همراه بود که بسیار اندک است.

شنبه در برخی از محلات تهران به ویژه بازار تهران برخی از اغتشاشگران به صورت هدفمند وارد شده تا به اقتصاد و بازار ضربه زنند و یکشنبه بازار در واکنش به آن شرایط ملتهب ریزشی را تجربه کرد.

معاملات روز دوشنبه

شاخص کل بورس در روز دوشنبه نیز به ریزش خود ادامه داد، اما این ریزش نگران کننده نبود، شاخص کل با ریزش ۱۱۵۶ واحدی در معاملات دوشنبه به یک میلیون و ۳۰۳ هزار واحد رسید، شاخص کل و شاخص کل هم وزن امروز به یک میزان و به اندازه ۰.۰۹ درصد ریزش را ثبت کردند، اما شاخص آزاد شناور با رشد ۰.۱۲ درصدی و شاخص بازار اول با رشد ۰.۰۶ درصدی مواجه شده و شاخص بازار دوم نیز ۰.۲۶ درصد ریزش را کسب کرد.

نماد‌های شپنا، شبندر و شفن بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشته و نماد‌های میدکو، وپاسار و فملی نیز بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل از خود بر جای گذاشتند، نماد‌های شستا، شپنا، خگستر، خودرو و خساپا نیز جزو نماد‌های پرتراکنش معاملات امروز بودند.

ارزش معاملات خرد دوشنبه ۲،۲۶۴ میلیارد تومان بود که نسبت به دیروز تغییر مهمی نداشته است، ارزش صف خرید در معاملات امروز ۱۵۶ میلیارد تومان بوده که نسبت به میانگین هفتگی با افزایش نزدیک به ۵۰ میلیارد تومانی همراه است و ارزش صف فروش نیز نسبت به روز قبل کاهشی بوده و ۱۴۹ میلیارد تومان بود. تقریباً بازار ۵۰ درصدی بود، یعنی ۵۰ درصد مثبت و ۵۰ درصد منفی، تعداد نماد‌های مثبت ۲۶۸ نماد و تعداد نماد‌های منفی ۲۵۲ نماد بود.

معاملات روز سه شنبه

شاخص کل، اما در روز سه شنبه با رشد خوبی مواجه شده و توانست برخی از ریزش یکشنبه را جبران کند، شاخص با رشد ۹۶۶۲ واحدی باز هم به ناحیه یک میلیون و ۳۱۳ هزار واحدی رسید، شاخص کل رشد ۰.۷۴ درصدی را تجربه کرده و به یک میلیون ۳۱۳ هزار واحدی رسید، شپنا، فولاد، فملی، شبندر، شتران، شپدیس و نوری بیشترین تأثیر مثبت را داشتند.

نماد‌های پرتراکنش نیز عبارت است از: شستا، شپنا، شتران، خگستر، خساپا، شبندر و خودرو. شاخص کل فرابورس نیز با رشد ۱۴۲ واحدی به ۱۷ هزار و ۹۱۵ رسید. نماد‌های فرابورسی زاگرس، شگویا، دماوند، غصینو، ددانا، خدیزل و بپاس نیز بیشترین تأثیر را در شاخص کل فرابورس از خود بر جای گذاشتند.

نماد‌های پرتراکنش نیز عبارت است از: دی، وطوبی، فرابورس، تلیسه، گکوثر، ددانا و سبزوار نیز نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

ارزش معاملات خرد عدد ۲،۲۴۶ میلیارد تومان بود که نسبت به دوشنبه تفاوت چندانی نکرده است، که نسبت به میانگین هفتگی، افزایش قابل توجهی نداشته است. اما نسبت به میانگین ماهانه، ۵% کاهش داشته است.

ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به دوشنبه افزایش داشته و به ۲۲۵ میلیارد تومان رسیده و ارزش صف‌های فروش نیز به ۷۱ میلیارد تومان رسیده که نسبت به دو روز پیش کاهش قابل توجهی را نشان می‌دهد. دوشنبه تقریباً نیمی از بازار مثبت و نیمی دیگر منفی بود، اما سه شنبه نماد‌های مثبت ۳۷۴ نماد و نماد‌های منفی نیز ۱۳۶ عدد بودند، ۸۶ نماد صف خرید بوده و ۳۸ نماد نیز در وضعیت صف فروش قرار داشتند. در معاملات روز سه شنبه گروه‌های زغال سنگ، غذایی و لاستیک و پلاستیک بیشترین ارزش معاملات را کسب کردند.

معاملات روز چهارشنبه

بازار سرمایه چهارشنبه نیز با رشد ۶۲۰۵ واحدی به ناحیه یک میلیون ۳۱۹ هزار واحد بازگشت، شاخص کل با رشد ۰.۴۷ درصدی در معاملات امروز همراه شده و شاخص کل هم وزن نیز رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد، اما بیشترین رشد به شاخص بازار اول با رشد ۰.۵۷ درصدی تعلق گرفت، شاخص بازار دوم نیز رشد ۰.۳۶ درصدی و شاخص آزاد شناور نیز رشد ۰.۴۴ درصدی را تجربه کردند.

ارزش معاملات خرد چهارشنبه عدد ۲،۱۱۰ میلیارد تومان را ثبت کرده که نسبت به سه شنبه با کاهش نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومانی همراه است، در معاملات روز آخر نماد‌های مثبت ۱.۲ برابر نماد‌های منفی بودند که دیروز این نسبت نیز بهتر بود. ۷۳ نماد در وضعیت صف خرید و ۴۱ نماد نیز در وضعیت صف فروش قرار گرفتند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟