تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۴ نظر

توضیح سحر درباره حرکت جنجالی همایون شجریان

پس از اینکه همایون شجریان اعلام کرد که کنسرت‌های پیش‌رو در خارج از کشور را به دلیل حال ناخوش این روز‌ها لغو کرده است، اکنون مدیر برنامه او به ارائه توضیحاتی درباره‌ی علت این امر پرداخته است.

همایون شجریان

اقتصاد۲۴ - ایسنا نوشت: پس از اینکه همایون شجریان اعلام کرد که کنسرت‌های پیش‌رو در خارج از کشور را به دلیل حال ناخوش این روز‌ها لغو کرده است، اکنون مدیر برنامه او به ارائه توضیحاتی درباره‌ی علت این امر پرداخته است.

سحر فروزان ـ مدیر برنامه همایون شجریان ـ درباره‌ی لغو کنسرت‌های این خواننده توضیح داد: هیچ منعی برای خروج ایشان و گروه، برای برگزاری کنسرت وجود نداشته است و ایشان کاملا بر اساس نظر شخصی خود دیشب این تصمیم را اعلام کرده‌اند.


بیشتر بخوانید:خبر جدید درباره ممنوع الخروجی همایون شجریان


وی گفت: برنامه‌ریزی برای اجرای ۱۴ کنسرت در شهر‌های اروپا از حدود شش ماه پیش انجام شده بود و پروسه اخذ ویزای گروه و سایر هماهنگی‌های اجرایی انجام شد. طبق آخرین آمار و مستنداتی که سه هفته قبل از طرف برنامه‌گذار به ما اعلام شد، بیشتر کنسرت‌ها سولد آوت شده است. بر اساس برنامه قرار بود اعضای گروه روز پنجشنبه ـ ۲۶ مهر ماه ـ به سمت اشتودگارد برای تمرین نهایی با نوازندگان خارجی و آغاز تور، سفر خود را آغاز کنند که جناب شجریان تصمیم به تغییر برنامه گرفتند.

او درباره‌ی قرارداد‌های مترتب به این تور گفت: با سالن‌ها و برنامه‌گذار مذاکره شده است. برخی از سالن‌ها با درک شرایط موضوع را پذیرفته‌اند، ولی اغلب جرایمی را برای کنسلی اعلام کردند که پرداخت شده است و البته برخی هزینه‌های اجرایی لاجرم قابل برگشت نبوده‌اند.

مدیر برنامه‌های همایون شجریان تاکید کرد که هیچ نوع فشار و توصیه‌ای مبنی بر برگزاری یا برگزار نشدن کنسرت‌ها وجود نداشته است و این تصمیمی بوده که جناب آقای شجریان شخصا، به همان دلیلی که در صفحه اینستاگرامشان شب گذشته منتشر شده است، گرفته‌اند.

وی گفت: طبق هماهنگی‌های انجام شده با برنامه‌گذار، وجوه بلیت‌های خریداری شده طی روز‌های آینده به حساب خریداران بازگردانده خواهد شد.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محمدمعصومی
0
0
پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱
قوم منافق دو رو
قوم متکبر پر رو
دشمن انسانیت
دشمن خدا بود
ناشناس
0
0
شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱
به خاطر حال ناخوش لغو نکرده!!!
همون گروهی که تلاش می‌کنن جشنواره فیلم کوتاه برگزار نشه، هیچ کنسرتی در کشور برگزار نشه و و کلاً جو کشورو تیره و تار و افسرده کنه، همینا دستور دادن که کنسرتتو لغو کن وگرنه حسابتو میرسن ...
عجب دیکتاتورهایی دارین و جالبه به جمهوری اسلامی می‌تازین که این همه شرایطو براتون مهیا کرده!!!
محمد
0
0
دوشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۱
خدا نگه دارت
ناشناس
0
0
شنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۱
قلب آلوده به ویروس غرب
غرب زدگی
پادویی برای غرب
تا کی اربابانش بگن کنسرت بزار
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار