تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱

خودروی ۳۰۰ هزاردلاری کادیلاک

کادیلاک به‌تازگی جزئیات بیشتری را در مورد خودروی برقی لوکس تازه خود موسوم به سلستیک ارائه کرده است. به گزارش مهر به نقل از انگجت، این سدان سفارشی دارای پیشرانه دوموتوره ۶۰۰ اسب بخاری، چهار چرخ با قابلیت انتقال نیروی محرکه و بسته باتری اولتیوم ۱۱۱کیلووات‌ساعتی است.

خودروی ۳۰۰ هزاردلاری کادیلاک

اقتصاد۲۴- شتاب صفر تا ۱۰۰ این خودرو برابر با ۸/ ۳ثانیه و برد تخمینی آن بعد از هر بار شارژ برابر با ۴۸۰کیلومتر است؛ بنابراین سلستیک یکی از سریع‌ترین خودرو‌های برقی جهان است. کادیلاک این خودروی برقی را یک محصول راحت توصیف کرده است.  نرمی سیستم تعلیق بادی تطبیقی و سیستم کنترل هدایت فعال، رانندگی پایدارتری را در هنگام عبور از پیچ‌ها ممکن می‌کند، در‌حالی‌که چرخ‌ها و لاستیک‌های ویژه ۲۳اینچی هم رانندگی دقیق و انتقال صدای کمتری را از جاده ممکن می‌کنند. صفحه نمایش ۵۵اینچی داشبورد و سقف شیشه‌ای هوشمند با رنگ‌های متغیر ویژگی‌های بارز دیگر این خودرو هستند.

روی سلستیک سیستم صوتی AKG با ۳۸ بلندگو با صدای رسا، سه بلندگوی خارجی و سیستم حذف فعال نویز دنیای بیرون نصب شده است. امکان رانندگی بدون هندزفری یا Ultra Cruise، نمایشگر‌های ۶/ ۱۲اینچی در صندلی‌های پشتی، نورپردازی دقیق LED و سیستم دوربین جدیدی برای ثبت صحنه تصادف و تشخیص سرقت امکانات دیگر این خودرو است. سرویس‌های گوگل مانند دستیار، نقشه و پلی‌استور هم در دسترس هستند. این خودرو در در دسامبر ۲۰۲۳ با قیمت ۳۰۰هزار دلار عرضه می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار