تاریخ انتشار: ۰۱:۱۵ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱

شرایط بهره‌مندی از وام اشتغالزایی زنان سرپرست‌ خانوار

معاونت امور زمان و خانواده ریاست جمهوری اعلام کرد: با توجه به ضرورت توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار در جهت تامین معیشت خانواده، رفع این معضل به ویژه در بخش وام‌های اشتغال خرد، امری لازم است.

وام اشتغالزایی زنان سرپرست‌ خانوار

اقتصاد۲۴-مصوبه ستاد ملی زن و خانواده در موضوع «طرح تسهیل ضمانت وام‌های خرد بانکی برای زنان سرپرست خانوار دهک‌های ۱ تا ۵ درآمدی» یکی از موضوعات مبتلا به زنان سرپرست خانوار دریافت کننده وام بانکی، معرفی ضامن یا ضامنین به بانک است که عموماً یکی از موانع مهم در مسیر دریافت تسهیلات بانکی به شمار می‌آید.

معاونت امور زمان و خانواده ریاست جمهوری اعلام کرد: با توجه به ضرورت توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار در جهت تامین معیشت خانواده، رفع این معضل به ویژه در بخش وام‌های اشتغال خرد، امری لازم است.

در این راستا معاونت زنان و خانواده، رفع موانع از مسیر دریافت وام اشتغال برای زنان سرپرست خانوار به ویژه در گروه‌های کم برخوردار را به عنوان یکی از دغدغه‌های مهم در دستور کار قرار داده است.

بر این اساس دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده مصوبه اولین جلسه ستاد در دولت سیزدهم را به این امر اختصاص داد و طی این مصوبه، مقرر شد تا معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با همکاری وزارت تعاون، صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون و بانک رفاه کارگران، امکان صدور ضمانت نامه برای دریافت تسهیلات خُرد اشتغالزایی تا سقف ۱۰۰۰میلیون ریال برای زنان سرپرست خانوار را فراهم کند.

بر اساس این گزارش شرایط بهره‌مندی از صندوق ضمانت وام‌های خرد اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار به شرح ذیل است:

الف) در دهک‌های یک تا ۵ درآمدی قرار داشته باشند.

ب) توسط دستگاه‌ها و نهادهای تسهیل‌گر اشتغال خرد نظیر ستاد ساماندهی مشاغل خانگی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) (، بنیاد برکت)، بنیاد مستضعفان یا نهادهای مشابه به یکی از بانک‌های عامل شامل: ملّی، توسعه تعاون، رفاه کارگران، صندوق کارآفرینی امید، و پست بانک معرفی شده باشند.

ج) ناتوان بودن فرد وام گیرنده در معرفی ضامن به بانک توسط نهاد ارائه کنندة تسهیلات و بانک عامل محرز تشخیص داده باشد.

زنان سرپرست خانوار واجد شرایط فوق، پس از معرفی شدن توسط نهادهای تسهیلگر اشتغال به معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، توسط این معاونت به صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون معرفی خواهند شد تا فرایند صدور ضمانت نامه تکمیل شود.

معاونت امور زنان و خانواده مفتخر است که یکی از مهمترین مطالبات مردمی در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری را از طریق این مصوبه پاسخگو بوده و امید آن می‌رود که این اقدام گامی در راستای تحقق بند ت مده ۸۰ قانون برنامه شم توسعه مبنی بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به شمار آید.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ مصدومیت شدید علی علیپور در تمرین پرسپولیس

فیلم/ تلاش یک شهرک‌نشین صهیونیست برای زیر گرفتن زن فلسطینی با خودرو

فیلم/ چهره و اطلاعات خلبانان اسرائیلی در حمله به ایران لو رفت

خبر مهم وزیر نفت درباره قیمت بنزین

عکس/ حمایت تراکتور از علیرضا بیرانوند

عکس/ رهبر انقلاب در ۱۲ سالگی

رونمایی وزیر کار از برنامه ویژه کارگران ساختمانی

تازه‌ترین آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران

تحصیل رایگان در ایران؛ رؤیایی فراموش‌شده

عکس/ شباهت باورنکردنی سیدمحمد خاتمی به مادرش

عکس/ سلفی امروز الناز شاکردوست

فیلم/ رونمایی از ناشناخته‌ترین پهپاد ایران

فیلم/ رونمایی روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین

سلاح جدیدی که رادارها از تشخیص آن ناتوانند

ارتش در حالت آماده‌باش برای مقابله با هر تجاوز احتمالی

فیلم/ بازی‌کردن شهید حاجی‌زاده با نوه‌اش

پاسخ وزارت خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌ها

قیمت نان‌های آزادپز تا ۳ روز آینده اعلام می‌شود

کاهش چشمگیر نرخ ازدواج طی پنج سال اخیر

فیلم/ نجات معجزه آسای غواص چینی از یک غار زیر آب

فیلم/ اسیر اسرائیلی در غزه: هیچ غذایی وجود ندارد

عکس/ حمله تند شجاع خلیل‌زاده به جواد خیابانی

اقدام برای جلوگیری از فروش بلیت به اتباع غیرمجاز

ادعای تازه انگلیس علیه برنامه هسته‌ای ایران

افشاگری عراقچی از خسارت به مراکز نگهداری اورانیوم ایران

محمود عباس بر تشکیل دولت فلسطین بی‌سلاح تأکید کرد

عکس/ فریدون فرخزاد در ایستگاه قطار بُن در آلمان

جنگ اخیر نشان داد که ایران در سطح جهان تنهاست

واکنش کوبنده به ادعای ویتکاف درباره خلع سلاح حماس

مدودف، ترامپ را تهدید کرد؛ اسناد هرزگی او دست ماست

سامانه ثبت سقط‌ جنین‌ راه‌اندازی شد

فیلم/ دیالوگ نویسی عجیب سریال جدید و تاریخی تلویزیون

عکس/ حضور رئیس‌جمهور در آرامگاه اقبال لاهوری

قیمت All-in-One اپل

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI + جدول

حضور ساپینتو در تمرین آبی پوشان

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ آجرلو کارشناس مسائل سیاسی: اسرائیل تصور می‌کرد وقت رژیم‌چنج ایران است

فیلم/ مجری صداوسیما دستیار سرمربی امید شد

دومین رویداد دیتالایف؛ روابط عمومی داده‌محور در دوران هوش مصنوعی

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴

شیرآلات توکار؛ انتخابی مدرن برای دکوراسیون داخلی

تأثیر حذف سرخک بر سلامت کودکان و کاهش مرگ ومیر در ایران

نگاهی به شورای عالی دفاع در جنگ ۸ ساله و شورای دفاع پس از جنگ ۱۲ روزه/ موازی کاری تازه یا نهادی ذیل شعام؟

استیضاح وزیر نیرو با ۱۰۰ امضای نمایندگان نهایی شد

رژیم غذایی پرچرب چگونه بر روده اثر می‌گذارد؟

فیلم/ وضعیت سد شهید رئیسی در جم

فردا کدام استان‌ها تعطیل است؟

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد به پاکستان سفر کرد