تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱

خودروهای جدید در آستانه ورود به بازار

بر اساس نقشه راه تحول صنعت خودروی ایران که در دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت و بخش مهمی از آن نیز به مقابله تحریمی صنعت خودرو اختصاص دارد، حرکت به سمت پلتفرم‌های جدید و رویکرد پوست‌اندازی پلتفرمی مورد تاکید قرار گرفته است.

خودروهای جدید در آستانه ورود به بازار

اقتصاد۲۴ نقشه راه تحول صنعت خودروی ایران با پوست اندازی پلتفرمی، در شرایطی در دولت سیزدهم کلید خورد که مشکلات نقدینگی به واسطه قیمت‌گذاری دستوری خودرو، مانعی بزرگ در تداوم این مسیر پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس نقشه راه تحول صنعت خودروی ایران که در دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت و بخش مهمی از آن نیز به مقابله تحریمی صنعت خودرو اختصاص دارد، حرکت به سمت پلتفرم‌های جدید و رویکرد پوست‌اندازی پلتفرمی مورد تاکید قرار گرفته است.

براین اساس خودروسازان محصولات و پلتفرم‌های قدیمی خود را با محصولات مبتنی بر پلتفرم‌ها یا بن سازه‌های بومی جدید جایگزین می‌کنند. همان‌طور که عنوان شد مسیری که دولت سیزدهم برای تحول و تداوم فعالیت خودروسازی در کشور در نظر گرفته بیشتر در راستای مقابله با تحریم‌های بین‌المللی است، چرا که دولت از ابتدا تکلیف خود را با برجام و فعالیت هسته‌ای کشور روشن و با این پیش‌بینی که تحریم‌ها تا سال‌ها میهمان اقتصاد کشورمان خواهد بود، به برنامه‌ریزی برای صنعت خودرو پرداخته است.

اینکه آیا زیرساخت‌های این برنامه‌ریزی برای اجرای نقشه راه تحول صنعت خودرو ایران هموار است یا خیر سوالی است که مقامات صنعتی باید پاسخگوی آن باشند. اما آنچه مشخص است سیاستگذار با پافشاری بر مسائل و معضلاتی که منجر به انباشت زیان در خودروسازی شده، به‌طور حتم قادر به خودکفایی در صنعت خودرو نخواهد شد.

یکی از این معضلات قیمت‌گذاری دستوری و رانتی است که در کنار این سیاست بین افراد خاص تقسیم می‌شود و خودروساز را متوجه زیان هنگفتی می‌کند. در حال حاضر خودروسازان با زیان ۱۵۰‌هزار میلیارد تومانی روبه‌رو هستند این در شرایطی است که تولید محصولات پرتیراژ نیز با زیان همراه است. این امر گردش نقدینگی در شرکت‌های خودروساز را کاهش داده با این حال، اما مقامات صنعتی امیدوارند که با شرایط کنونی پروژه‌های بزرگی همچون حذف پلتفرم‌های قدیمی و تولید بر اساس پلتفرم‌های جدید را تحقق بخشند.

خودروهای جدید در آستانه ورود به بازار

البته این ایده یا نقشه راه، بیش از یک دهه است که در میان مقامات صنعتی کشور دست به دست می‌شود به‌طوری که اظهارنظر‌ها در این زمینه به وفور دیده می‌شود. حتی در سال‌هایی که تحریم‌ها به شدت وضعیت کنونی نبوده و خودروسازان از منابع مالی مناسبی هم برخوردار بودند، خودروسازی کشور ترجیح داده که این منابع را صرف امورات غیرتولیدی کند و چندان اهمیتی به پوست‌اندازی پلتفرمی نداده است. حالا، اما به نظر می‌رسد که وضعیت جاری، سیاستگذار را مجبور به انتخاب راهی کرده که سال‌ها پیش باید این مسیر پیموده می‌شد.
 

از سال ۹۷ همراه با اعمال محدودیت‌های سفت و سخت بین‌المللی در اقتصاد ایران، صنعت خودرو در زمره اولین صنایعی بود که طعم تلخ تحریم‌ها را چشید. خروج شرکای خارجی خودروسازان، قطع واردات قطعات موردنیاز محصولات تولیدی، افت چشمگیر تولید خودرو و در کنار این موارد تشدید نظارت‌های دولتی بر عملکرد خودروسازان، صنعت خودرو را با شرایطی سخت مواجه کرد.


بیشتر بخوانید: یک نماینده از ماجرای مجوز واردات خودرو افشاگری کرد


در کنار تمام این موارد تداوم قیمت‌گذاری دستوری از یکسو و رشد هزینه نهاده‌های تولید از سوی دیگر خودروسازی را با کمبود نقدینگی و تولید همراه با ضرر و زیان روبه‌رو کرد. با این اوصاف بسیاری از پروژه‌های توسعه محصول یا ارتقای کیفیت خودروسازی متوقف و خودروسازان تنها مکلف به تداوم تولید شدند.

حالا، اما خودروسازی کشور در شرایط بهبود نسبی قرار دارد و تیراژ نیز نسبت به سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ وضعیت مناسب‌تری دارد. با این حال، اما به واسطه قیمت‌گذاری دستوری معضلات کمبود نقدینگی در شرکت‌های خودروسازی همچنان پابرجاست.

بر این اساس با وجود چنین شرایطی، سیاستگذار که آلارم توقف مذاکرات برجامی و تداوم تحریم‌ها را دریافت کرده، به دنبال چاره‌جویی در صنعت خودرو است. به این ترتیب نقشه راه تحول صنعت خودروی ایران نیز بر همین مبنا چیده شده است.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم اجرای این سند به‌طور حتم به زیرساخت‌هایی نیاز دارد از جمله ساماندهی وضعیت نقدینگی سه شرکت خودروساز کشور که هم اکنون زیان انباشته وزیان تولید آنها، دست آن‌ها را برای اجرای پروژه‌های توسعه‌ای بسته است.

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اگر سیاستگذار فکری برای زیرساخت‌ها نکند، این سند نیز به سند‌های بی‌خاصیت قبلی که بسیار بلندپروازنه بود و قابلیت اجرایی نیز نداشت، خواهد پیوست. از دیگر سو، اما وزارت صمت خصوصی‌سازی و واگذاری سهام دولت را با جدیت دنبال می‌کند که به نظر می‌رسد با برنامه‌ریزی برای تحول صنعت خودرو چندان همخوانی ندارد.

اگر واگذاری سهام انجام شود به‌طور حتم سهامدار اصلی در مورد قیمت‌گذاری یا رویکرد نسبت به حذف پلتفرم‌های قدیمی و تولید محصولات جدید خود برنامه‌ریزی خواهد کرد و سیاستگذار که از حالا نقشه راه طراحی می‌کند، دیگر در این زمینه تصمیم‌ساز نخواهد بود.

تاب‌آوری در مقابل تحریم‌ها

همان‌طور که عنوان شد دولت سیزدهم در ابتدای کار خود بنا را بر آن گذاشت که زمینه تولید خودرو همراه با جریان تحریم‌ها را فراهم کند. به این معنا که این دولت با فرض تداوم تحریم‌ها به چاره‌جویی برای صنعت خودرو پرداخته است. آنچه مشخص است خودرو از جمله صنایع پیشران در اقتصاد کشور است و رشد تولید منجر به صعود شاخص‌های صنعتی و همچنین رشد اقتصادی خواهد شد؛ بنابراین برنامه‌ریزی این صنعت برای سیاستگذار و دولت حائز اهمیت است.

اما پیش‌تر اشاره شد که بر اساس نقشه راه تحول صنعت خودروی ایران در بخش برنامه تحولی، حرکت به سمت پلتفرم‌های جدید و رویکرد پوست‌اندازی پلتفرمی مورد تاکید قرار گرفته است بر این اساس خودروسازان محصولات و بن سازه‌های قدیمی خود را با محصولات مبتنی بر بن سازه‌های بومی جدید جایگزین و اهداف متعددی را تعریف کرده اند.

در این سند این نکته مورد تاکید واقع شده که در صورتی که خودروسازان افزایش مقیاس تولید را از طریق پلتفرم یا بن سازه‌های بومی انجام دهند، نبض طراحی و دانش فنی محصولات در اختیار خودشان خواهد بود و تاب‌آوری صنعت خودروی کشور در مقابل تحریم‌ها افزایش می‌یابد. با این وجود این سوال مطرح است که چرا وزارت صمت در شرایط کنونی مجبور به حذف پلتفرم یا بن سازه‌های قدیمی شده است؟ در این زمینه در سند یادآوری شده که این محصولات از حیث کیفیت و همچنین دستیابی به استاندارد‌های ۸۵ گانه دچار اشکالات فراوان هستند بنابراین یکی از مهم‌ترین رویکرد‌ها برای دستیابی به کیفیت در صنعت خودروی کشور تمرکز بر توسعه محصولات جدید مبتنی بر پلتفرم‌ها یا بن سازه‌های جدید است.

اما نکته دیگری که در سند تحول بر آن تاکید شده تولید خودرو‌های اقتصادی است. با حذف برخی از محصولات اقتصادی کشور همچون پراید یا ۴۰۵، خلأ چنین خودرو‌هایی از سوی خودروسازان پر نشد به همین دلیل در سند تحول صنعت خودروی ایران مسیر‌هایی برای پر شدن این خلأ در نظر گرفته شده است. در این سند تاکید شده که ایجاد جایگزین برای محصولات اقتصادی صرفا از طریق توسعه محصولات بومی و با داخلی‌سازی بالا میسر خواهد بود همچنین در سند مذکور این مورد تاکید شده که واردات نمی‌تواند خلأ خودرو‌های اقتصادی که از رده خارج شدند را پر کند؛ بنابراین توسعه بن‌سازه‌های اقتصادی به‌روز که درسال‌های اخیر مورد غفلت واقع شده بود، در برنامه‌های توسعه محصول خودروسازان داخلی لحاظ شده است.

اما برخی از مهم‌ترین پروژه‌های توسعه محصولات جدید در خودروسازان داخلی از این قرار است. طراحی و توسعه خودروی «ری را» ایران خودرو، طراحی و توسعه خودروی آریا سایپا، طراحی و توسعه خودروی اقتصادی سایپا، طراحی و توسعه خودروی اقتصادی ایران خودرو (و نوع برقی محصول اقتصادی)، طراحی و توسعه خودروی ایرانی مبتنی بر پلتفرم تندر، طراحی و توسعه خودروی اطلس. اما سیاستگذار در نقشه راه تحول صنعت خودروی ایران این نکته را نیز مورد اشاره قرار داده که جاری‌سازی رویکرد توسعه صنعت خودرو مبتنی بر بن سازه‌های بومی تنها مختص دو خودروساز بزرگ کشور نیست و اجرای این رویکرد دربخش خصوصی نیز بر اساس هم‌افزایی دنبال می‌شود. روند توسعه محصول شرکت کرمان موتور در توسعه محصول نیز با نشان بومی و دستیابی به داخلی‌سازی قریب به هشتاد درصد را نشان می‌دهد.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سبزیجاتی مفید برای کاهش کلسترول

مردم منتظر کاهش یا افزایش قیمت طلا نباشند و مبادلات خود را انجام دهند/ طلا و سکه در تقاطع مذاکرات و اونس جهانی

عکس/ چهره متفاوت الهام چرخنده در ۲۳ سالگی با لباس عروس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا پس از توافق چقدر می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ نوسانات قیمت دلار شدت می‌گیرد

عکس/ شاپور بختیار ۴۷ سال پیش در کنار محمدرضا پهلوی در جمع رسمی

عکس/ گریم سنگین رضا عطاران در فیلم صدام

ورود وزیر ورزش به حواشی فینال جام حذفی

فیلم/ حمله هوایی اسراییل به منازل مسکونی در شمال غزه

تمام زائران ایرانی به عربستان منتقل شدند

خورشید در کمین ماهواره‌های استارلینک

فیلم/ شرط عجیب برای ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

عکس/ تمرین بدنسازی کاپیتان استقلال با گرگ ایرانی

۲ کشته و ۸ مصدوم بر اثر نشتی گاز در پالایشگاه شیراز

فیلم/ روایت کاظم صدیقی از رفتار رئیسی با وی بعد از ماجرای باغ ازگل

فیلم/ رقص ربات در خیابان‌های مادرید با آهنگ کُردی

آزادی سید علیرضا بهشتی شیرازی، فعال سیاسی

توافق جدید ایران و آمریکا، نزدیک به مدل برجام است

عکس/ تصویری از صفحه موبایل دونالد ترامپ با عکسی از خودش

عکس/ استوری جنجالی برادر وحید امیری

کشف جسد دختربچه ۶ ساله در قرچک

پاسخ حماس به پیشنهاد آتش‌بس ویتکاف

بیانیه تهران در پاسخ به گزارش مدیرکل آژانس

پیشنهاد آمریکا رسید

سامانه جدید بارشی و موج هوای خنک در راه ایران

فیلم/ وزیر خارجه عربستان در مسجد اموی پیش‌نماز شد

کری نامحسوس مدیرعامل استقلال برای پرسپولیس

واژگونی مینی‌بوس در محور اهر-کلیبر با ۲۵ مصدوم

خبر استیضاح وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد

سوالات امتحانات نهایی از کتب درسیست

از سرمای منفی ۳۶ تا گرمای ۵۳ درجه؛ نوسان دمایی در ایران

فیلم/ هشدار مدیرعامل ایران‌خودرو درباره بحران قیمت‌گذاری

پشت پرده ترور رزم‌آرا از قصه‌پردازی تا واقعیت

ملوان تهدید کرد: به AFC شکایت می کنیم

هشدار تهران به اروپا درباره مکانیسم ماشه

نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری

شانس بالای هادی چوپان برای قهرمانی ۲۰۲۵ + فیلم

تکذیب گم شدن توله خرس دوم در پردیسان

سحر دولتشاهی و محسن تنابنده در کندو

استقلال و پرسپولیس مجوز حرفه‌ای گرفتند

ابلاغ قانون تازه بانک مرکزی به بانک‌ها

فیلم/ رفتار عجیب و نژادپرستانه با یک گردشگر در ترکیه

قابل توجه تهرانی‌ها؛ این مسیر امشب مسدود می‌شود

فیلم/ گریم سنگین الیکا عبدالرزاقی برای شاه لیر

سگ‌گردانی در اصفهان ممنوع شد

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

ایران نقطه گسست در اتحاد آمریکا و اسرائیل / اسرائیل برای مختل کردن مذاکرات چه اقداماتی ممکن است انجام دهد؟

علائم اولیه سرطان ریه چیست؟

عکس/ اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد

عکس/ استایل فوق جذاب و متفاوت مونیکا بلوچی